S-a deschis Terminal of Fashion la Hotelul Nordis Mamaia: experiențe rafinate de shopping, chiar în incinta hotelului

Hotelul Nordis Mamaia a deschis sezonul estival 2024 prin începerea cazărilor și inaugurarea magazinului de lux TERMINAL OF FASHION, localizat la parterul hotelului.
Deschiderea sezonului marchează astfel un nou milestone în dezvoltarea hotelului de 5 stele. Pe lângă mixul de facilități deja consacrat – restaurant, cafenea, baruri, terasă, 5 piscine interioare și loc de joacă – oaspeții au la dispoziție acum și un nou magazin high-end care adaugă stil experiențelor de vacanță la Hotelul Nordis Mamaia.
Inaugurarea boutique-ului TERMINAL OF FASHION la parterul hotelului oferă oaspeților posibilitatea de a se relaxa și a face cumpărături într-o galerie exclusivistă. Aici, ei pot alege piese atent selectate de la cele mai importante branduri de lux, precum Valentino Garavani, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino, Philipp Plein, Billionaire, Saint Laurent, Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Lanvin, Aquazzura, Mach & Mach, Santoni și multe altele.
Începând cu 1 Mai 2024, turiștii litoralului românesc au la dispoziție o destinație de vacanță de talie internațională, care se diferențiază în oferta turistică locală prin calitatea extraordinară a serviciilor, atenția la detalii și mixul inedit de facilități. Astfel, indiferent de temperaturi și anotimp, Hotelul Nordis Mamaia oferă o gamă variată de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la relaxare în piscinele interioare, la momente de inspirație în zona de Library, experiențe culinare deosebite în restaurantul elegant, delectare cu băuturi fine în cafenea, bar sau pe terasă, iar începând de acum, sesiuni de shopping cu stil, chiar în incinta hotelului.

TERMINAL OF FASHION – experiențe rafinate de shopping în vacanță, la Hotelul Nordis Mamaia

TERMINAL OF FASHION la Hotelul Nordis Mamaia este locul unde stilul, eleganța și rafinamentul definesc o experiență exclusivistă de shopping. Galeria high-end pune la dispoziția turiștilor – iubitori ai calității desăvârșite și entuziaști ai stilului de viață de 5 stele – o selecție de piese de zi, pentru plajă sau de ocazie, semnate de cele mai renumite branduri internaționale de lux.  
Terminal of Fashion, TOFF, Hotel Nordis Mamaia
De la piese vestimentare statement până la pantofi, genți sau alte accesorii prețioase, oaspeții Hotelului Nordis Mamaia își pot completa garderoba de vacanță cu articole de lux create de designerii celor mai importante case de modă din lume. TERMINAL OF FASHION include atât articole pentru doamne cât și pentru domni, într-un asortiment aparte, menit să satisfacă cele mai exigente preferințe ale elitelor.
Branduri fashion de lux - TOFF - Nordis Mamaia
TERMINAL OF FASHION | TOFF este dedicat să ofere pasionaților de modă produse de top, în spații amenajate modern, caracterizate de minimalism și eleganță. Articolele vestimentare și accesoriile beneficiază de o prezentare care reflectă prestanța brandurilor din portofoliu, iar serviciile de consultanță sunt definite de profesionalism și atenție la detalii.
Terminal of Fashion multi brand concept store la Nordis Mamaia
Hotelul Nordis Mamaia și TERMINAL OF FASHION | TOFF împărtășesc deopotrivă pasiunea pentru perfecțiune și orientarea către consumator, valori comune care susțin stilul de colaborare, centrat pe călătoria experiențială a oaspeților în Hotelul Nordis Mamaia.
Caracterul guest-centred este o caracteristică practicată atât în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, cât și în cadrul galeriei comerciale, ceea ce validează misiunea Nordis de a oferi servicii și produse la standarde de top, prin intermediul cărora turiștii români să poată beneficia în țară de ceea ce până acum căutau în străinătate.
Prezența în Hotelul Nordis Mamaia a unui brand de renume precum TERMINAL OF FASHION I TOFF, consolidează poziționarea hotelului ca destinație luxury pe litoral, locul unde iubitorii experiențelor rafinate și a vacanțelor exclusiviste găsesc opțiuni de petrecere a timpului adaptate stilului lor de viață și servicii de calitate, la standarde internaționale.
Multi brand concept store TOFF la Hotelul Nordis Mamaia

2024, un an legendar pentru Nordis Mamaia

Sezonul estival 2024 este primul sezon în care publicul larg are acces la serviciile și facilitățile Hotelului Nordis Mamaia. Minivacanța ce a deschis sezonul estival a adus hotelului oaspeți deosebiți, care trăiesc un stil de viață sofisticat și care au dorit să petreacă pe litoralul românesc vacanțe exclusiviste, la standarde internaționale.
Numărul considerabil de rezervări efectuate în această perioadă reflectă dorința românilor de a petrece vacanțe excepționale în România și totodată demonstrează necesitatea unei abordări diferite în domeniul ospitalității românesc.
Turiștii pot rezerva în continuare sejururi de 5 stele pe platforma Nordis Hotel, pentru toată perioada anului, Hotelul Nordis Mamaia fiind deschis nonstop, indiferent de anotimp.