Iconite Nordis site-02

Vanzare proprietati

Vanzarea unei proprietati este un proces complex care implica multi factori si necesita efort sustinut si continuu. Consideram ca doar printr-o colaborare stransa si prin investirea de timp, efort și energie putem obtine rezultate pozitive cand vine vorba de vanzare a unei proprietati.

Iconite Nordis site-01

Inchiriere proprietati

Daca ati decis ca ati vrea sa dati spre inchiriere un spatiu (fie el rezidential sau comercial) dar nu stiti exact cum trebuie sa procedati cand vine vorba de inchiriere proprietati, este timpul sa apelati la o agentie imobiliara.

Apartamente de inchiriat Aviatorilot

Reprezentare exclusiva

Reprezentarea exclusiva este un sistem de colaborare intre vanzator si firma de consultanta imobiliara, ce aduce rezultate net superioare sistemului clasic de intermediere imobiliara.

Apartamente de inchiriat Aviatorilor

Investitii imobiliare

Domeniul imobiliar ofera unele dintre cele mai bune variante de plasament al resurselor financiare si pot aduce un randament semnificativ investitorului imobiliar.

Apartamente de vanzare Aviatorilor

Proiecte imobiliare

Dezvoltarea imobiliara poate fi una din cele mai rentabile variante de investitie imobiliara. In Romania, randamentul per proiect al unui astfel de plasament, poate depasi 70%. Aceasta in conditiile finantarii din surse proprii si a unui management de proiect eficient.

Iconite Nordis site-03

Administrare imobile

Oferim si solutii complete de administrare imobiliara. Noi stim sa va reprezentam interesele astfel incat sa beneficiati de avantajele investitiilor imobiliare chiar daca nu cunoasteti foarte bine cum sa gestionati acest tip de afacere si fara sa fie nevoie sa va implicati prea mult.