Premieră în România: Nordis Mamaia - Singurul ansamblu unde cumpărătorii pot testa apartamentele și facilitățile înainte de achiziție, odată cu deschiderea sezonului estival, pe 1 mai 2024

Dezvoltatorul celui mai mare ansamblu hotel & residence de 5 stele din România anunță conceptul test & buy, prin care se pot testa produsul și facilitățile disponibile în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, înainte de cumpărarea unei proprietăți. Valabilitatea opțiunii coincide cu startul sezonului estival, serviciul fiind disponibil începând cu 1 mai 2024.
Cunoscut ca un deschizător de drumuri în industria imobiliară din România, dezvoltatorul Nordis Group marchează până în prezent mai multe premiere în industrie. În 2019, reprezentanții companiei au lansat pe piață primul concept imobiliar de investiție cumpără o cameră de hotel, ce funcționează ca un produs financiar garantat cu o proprietate imobiliară și aduce venit pasiv investitorilor în cuantumul unui randament anual de 7%. Pentru acest tip de produs de investiție imobiliară se semnează direct contract de vânzare, iar bunul imobil generează venit imediat. Suplimentar, pentru camerele de hotel cumpărate, proprietarii beneficiază de o vacanță gratuită în fiecare an, estimată la 2.000 Euro.
O altă premieră constă în deschiderea Hotelului Nordis Mamaia, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est.
Liquid bar Nordis SPA
Deschiderea hotelului Nordis Mamaia reprezintă un moment extraordinar pentru turismul românesc, iar pentru noi, o bornă de referință, acesta fiind primul hotel din lanțul pe care îl dezvoltăm. Achiziția serviciilor de cazare se poate efectua pe site-ul dedicat, nordishotel.ro, cât și pe platformele oficiale de booking și pregătim un start de sezon excepțional, având disponibile oferte atractive pentru minivacanțele de 1 mai și Paște”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.
Nordis Mamaia 5***** este o dezvoltare imobiliară mixtă de referință pentru litoralul românesc, ce ridică standardul vacanțelor din România și se poziționează drept o destinație de interes și pentru turiștii străini.
În prezent, pe lângă serviciul de cazare, hotelul își așteaptă turiștii cu o serie de facilități: 5 piscine, restaurant, multi brand concept store, cafenea, bar, library, terase și loc de joacă. Situat în Stațiunea Mamaia Nord, la plajă, ansamblul este la doar 2 minute de celebra zonă de restaurante și cluburi.
Calitatea produsului și aprecierea în timp deja dovedită, estimată pentru următoarea perioadă la peste 40%, sunt argumente pentru care cumpărătorii sunt interesați să investească în camere de hotel și apartamente de vacanță și văd potențial în acest concept hotel & residence de 5 stele, unic în România. Vrem să creăm o sinergie între serviciile hoteliere oferite în cadrul Nordis Mamaia și componenta de vânzare de apartamente, motiv pentru care anul acesta oferim posibilitatea de testare a întregii experiențe Nordis, ce include cazare, acces la facilitățile și serviciile hotelului de 5 stele, înaintea cumpărării unui apartament. Avantajul proprietarilor de apartamente rezidențiale este că vor beneficia de toate facilitățile și serviciile hotelului.
Premiera pe piața imobiliară constă în conceptul test & buy, prin care persoanele interesate de o investiție la malul mării sau un lifestyle de 5 stele rezervă servicii de cazare în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, beneficiază de întreaga experiență prin prisma facilitățiilor și serviciilor, după care cumpără o proprietate. Dacă achiziția se realizează în termen de 30 de zile, costul aferent tarifului de cazare se returnează. Comunitatea pe care o creăm în cadrul Nordis Mamaia este cu adevărat specială și planificăm cât mai multe evenimente, pentru a crea prilejuri de networking”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.
Cameră Hotel Nordis Mamaia
Până în prezent, la Nordis Mamaia au fost semnate peste 650 de contracte de vânzare, iar procesul continuă, tot mai mulți cumpărători devenind astfel proprietari de drept, atât în corpurile hoteliere, cât și în cele rezidențiale din etapa 1. 
Nordis Mamaia reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA dintr-un hotel de leisure, dispus pe 3200 mp. 
În perioada 1 – 6 Mai, Nordis Group organizează primul open house cu hotelul deschis și serviciile turistice disponibile. Cei interesați pot opta pentru participare prin programarea punctuală a unei vizite sau prin rezervarea unui sejur, în cadrul căruia vor afla ofertele disponibile exclusiv în cadrul evenimentului.