Trendul green la apartamentele middle up si premium

Se construiește mult în București, sunt mii de apartamente noi în lucru, dar puține dintre acestea respectă toate condițiile unor locuințe cu adevărat de înaltă calitate, care să se înscrie în trendul internațional actual de construcții durabile. Apartamentele green situate în oraș, în cea mai cool zonă de locuit din București, Herăstrău – Sat Francez, aflate în proiecte mici, exclusiviste, cu nenumărate facilități au și vor avea mereu plusvaloare, dată de amplasament și, mai nou, de modul de construcție, durabil și cu elemente care respectă natura și mediul sănătos de viață.

Viitorii locatari se pot bucura de natură, fără să piardă timpul în trafic și să parcurgă mulți kilometri în fiecare zi spre casă, pot alerga sau își pot plimba copiii oricând în parc, pot face exerciții fizice la o sală de fitness privată, la orice oră, trăind sănătos în apartamente premium, dotate și finisate cu materiale naturale. Sau pot lua cina romantic și liniștitor, pe malul lacului, după o plimbare de cinci minute prin parc, fără a fi nevoie să scoată mașina din garaj.

Ultimele două proiecte Nordis, Nordis Residence – Herăstrău Park și High Residence sunt perfecte din toate aceste puncte de vedere.

Citeste intregul articol aici

# nordisresidence