Viața ca o vacanță la mare, în apartamentul tău Nordis

Stilul mult prea solicitant te îndeamnă să cauți mai des metode de relaxare, în care să poți beneficia de răsfăț de 5 stele? Ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia te așteaptă pentru a te convinge că prin achiziția unui apartament în Mamaia Nord, viața poate fi ca o vacanță de vis, în cea mai dorită zonă de pe litoralul românesc. Nordis Mamaia oferă o gamă generoasă de facilități și servicii, concepute special pentru a crea cadrul perfect al vacanțelor, atât în materie de relaxare, distracții, wellness sau recuperare medicală.

Nordis Mamaia este destinația perfectă pentru evadare din cotidian și pentru experiențe noi, care te vor motiva să vii constant la mare. În apartamentul tău Nordis, vei simți confort în orice sezon, îți vei încărca bateriile și vei profita de toate facilitățile ansamblului, deschise tot timpul anului.

Vezi mai jos prezentarea ansamblului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia.

Regăsește fericirea în detalii

Cele mai simple acțiuni au un farmec aparte la Nordis Mamaia: o cafea savurată pe balconul apartamentului tău, urmărind cum soarele iese din mare, îți dă o stare de bună dispoziție, iar micul dejun luat pe terasa restaurantului de la parter este un prilej de aerosoli la orele dimineții. Indiferent de sezon, timpul petrecut pe plajă este cea mai bună recomandare pentru sănătate. Baie în valurile mării, sau la piscina Nordis – tu alegi, în funcție de preferințe.

Nordis Mamaia va beneficia de 26.000 mp de plajă privată, amenajată după criteriile Blue Flag. Toate atracțiile te vor îndemna la relaxare, bronz, activități antrenante. Iar dacă vrei să iei o pauză de la razele soarelui, cel mai mare SPA de pe litoral te așteaptă cu multiple bazine, hamam, saune și proceduri de relaxare.

Viața ca o vacanță la mare este cea mai bună rețetă prin care te poți deconecta de la grijile cotidiene. Situat în Nordul stațiunii Mamaia, pe malul mării și în apropierea lacului Siutghiol, ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia oferă numeroase variante de a-ți petrece timpul liber: sală polivalentă, cinema VIP, cazino, centre de tratament și 12 restaurante și cafenele exclusiviste.

Work from Nordis Mamaia home

Iar dacă îți dorești mai mult decât o vacanță la mare și vrei să lucrezi dintr-o locație deosebită, care să te inspire și să te facă să uiți de atmosfera de birou, Nordis Mamaia bifează toate așteptările tale. Apartamentele cu vedere la mare sau la lac, cu design ultra-modern, tehnologie Smart Home și internet de mare viteză, te vor face să îți dorești o vacanță prelungită la mare și chiar un apartament propriu, în care să revii tot timpul anului, pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Oricând vrei să te deconectezi de la multitudinea de e-mailuri sau telefoanele interminabile, plaja privată sau un apus văzut de pe pontonul situat pe Lacul Siutghiol sunt o alternativă cu efect terapeutic. Numeroasele cafenele și restaurante din cadrul ansamblului te așteaptă cu preparate gustoase și băuturi fine. Iar pentru momentele de repaus total, serviciile de room service și room cleaning sunt la dispoziția ta, pentru ca tu să simți răsfățul suprem.

Vizionează clipul video și descoperă stilul apartamentelor Nordis.

Apartamente pentru vacanță, ideale pentru familii

Prin prisma unui mix complet de facilități, ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia este o destinație atractivă pentru familiile cu copii. Spațiile de joacă, piscina pentru copii și spațiile verzi sunt un adevărat rai pentru micuți, timp în care adulții se pot delecta cu o băutură răcoritoare la piscină sau pot beneficia de un masaj divin.

Meriți stilul de viață Nordis Mamaia!

Vino să vezi apartamentele disponibile și află detalii despre cum poți deveni proprietar Nordis.

Apartamentele din faza I a construcției sunt finalizate și se predau deja proprietarilor. Deschiderea Hotelului Nordis din vara aceasta, cât și construirea fazei II, împreună cu toate facilitățile disponibile, vor face ca proprietățile din cadrul ansamblului să beneficieze de o apreciere suplimentară. Acum este momentul oportun să investești într-un apartament în etapa 2 Nordis Mamaia, acolo unde beneficiezi de oferta pre-sale.

Te așteptăm!