Nordis Group este mai mult decât o companie, este o comunitate a oamenilor care iubesc și cred în ceea ce fac, oameni care lucrează cu simț de răspundere și care știu să aprecieze timpul liber petrecut împreună la evenimentele marca Nordis Group.

Dacă ești interesat de domeniul Real Estate și îți place să lucrezi în echipă, trimite-ne CV-ul tău în formularul de mai jos.

Robert Morel

Sales Consultant - Nordis Sales

Am început să lucrez la Nordis în 2014 ca Sales Assistant și am continuat să cresc de atunci, în fiecare zi, în tandem cu evoluția generală a companiei.

Am învățat foarte multe lucruri noi, din toate domeniile conexe pieței imobiliare, în special prin activitățile diverse din cadrul agenției Nordis: închirieri, vânzări în piața liberă, vânzări de portofoliu.

Astăzi sunt Sales Consultant și îi ghidez pe oameni să facă investiții imobiliare de succes. Mă mândresc cu realizările mele, respectiv vânzarea celui mai scump apartament din București în 2017 și vânzarea unui întreg complex de apartamente în Băneasa în 2019-2020.

Îmi place tot ce înseamnă Nordis: dinamica domeniului, oamenii și viziunea unică pe piața din România.

Corina Chițu

Marketing Coordinator - Nordis Group

Pornind de la ideea că ”A smooth sea never made a skilled sailor”, la Nordis Group am învățat și învăț în permanență cât de importantă este adaptabilitatea din toate punctele de vedere, fie că vorbim de extinderea competențelor profesionale sau de interacțiunile zilnice cu membri ai echipei din diverse departamente. 

Într-un domeniu extrem de dinamic precum marketingul, fiecare zi are farmecul și noutățile ei. Sunt entuziasmată să văd cum se concretizează ideile creative ale echipei noastre. Mai mult, tot ceea ce facem este vizibil imediat, ceea ce înseamnă multă satisfacție, dar și o responsabilitate pe măsură. 

Consider că avem un avantaj semnificativ – ne ocupăm de comunicarea unui unei companii imobiliare 100% românești care aduce o viziune unică în țara noastră, iar acest lucru ne poziționează printre elite. Iar eu, ca om de marketing și comunicare, mă simt mândră și bucuroasă că fac parte din această echipă. 

Andreea Voicu

Sales Manager - Nordis Travel

M-am alăturat Nordis Travel în februarie 2021, fiind al treilea angajat, și acum am senzația că sunt aici dintotdeauna. 

Lucrez în turism de multă vreme, însă dinamica din această echipă este inegalabilă. Nordis Travel este o agenție deschisă într-un an greu, pe timp de pandemie, și a reușit deja să se impună pe piața turistică, devenind un nume în domeniul călătoriilor de lux.

Îmi plac ce fac și îmi plac oamenii Nordis: energici, profesioniști și o constantă sursă de inspirație.

Și cel mai frumos lucru este că nicio zi nu seamănă cu alta, pot apărea multe situații neprevăzute, uneori trebuie să rezolvi totul în câteva minute, însă satisfacția pe care o ai la sfârșitul unei zile încheiate cu bine nu se compară cu nimic.

Daniela Popescu

Sales Consultant - Nordis Sales

Sunt o persoană plină de energie, deschisă spre nou și dornică de a învăța și a experimenta lucruri noi.

De aceea m-am regăsit în dinamica echipei Nordis din primul moment. Îmi place să mă conectez cu clienții, să le depistez nevoile și să-i îndrum către oportunitățile de investiție potrivite pe care le oferă proiectele Nordis.

Totodată, domeniul este unul plin de provocări care mă încurajează să mă dezvolt în permanență, atât pe plan profesional, cât și personal.

Încă de la început, am apreciat viziunea pe termen lung a grupului Nordis, de a aduce pe piața locală un concept îndrăzneț, unic în România.

Florin Gavrilă

Network Administrator - Nordis IT

Sunt în echipa Nordis din 2021 și îmi place această companie deoarece se bazează pe principii corecte și sunt tratat cu respect.

Am descoperit aici un colectiv format din oameni prietenoși și adevărați profesioniști. Colegii mei sunt cei care mă inspiră și mă motivează să accept noi oportunități și provocări.

Îmi place când am un obiectiv concret de îndeplinit și suficient timp pentru a-mi construi o strategie pentru el, iar rezultatele îmi conferă satisfacție în muncă.

Florentina Sbîrnău

Sales Support Assistant - Nordis Sales Support

Am început să lucrez în 2021 ca Asisstent Manager, rol care mi-a permis să cunosc și interacționez cu foarte multe persoane. După o scurtă perioadă am fost promovată în echipa de Sales Suport. Activitatea în acest departament este dinamică, învăț în fiecare zi lucruri noi într-un mediu profesionist.

Noul rol este complex și mai provocator, mă ajută să cunosc mai bine domeniul imobiliarelor și mă ambiționează să mă dezvolt profesional.

Mă bucur că Nordis mi-a oferit această posibilitate de creștere și cred că firma este un loc ideal pentru a-ți pune în valoare abilitățile și a demara o carieră solidă.

Mădălina Marin

Procurement Manager - Nordis Hotel

Din prima zi în care m-am alăturat echipei, Nordis mi-a demonstrat că este o companie orientată către angajați, care promovează sentimentul de apartenență și acordă instrumentele necesare pentru a performa și a crește împreună.

Un alt element diferențiator este recunoașterea contribuției și potențialului angajaților, ceea ce creează un mediu de lucru pozitiv, prietenos, entuziast, bazat pe respect și orientat către obținerea de rezultate de excepție.

Nordis mi-a oferit posibilitatea de a-mi fructifica la maximum capacitățile proprii, de a mă implica în proiecte în conformitate cu propriile valori, de a mă simți energizată și motivată în mod natural de responsabilitățile pe care le am, de provocările și experiențele specifice rolului meu.

Beneficii

Teambuilding în străinătate

Traininguri cu furnizori de renume

Petreceri de companie

Coaching pentru performanță

Fructe, cafea și băuturi răcoritoare

Bonusuri de performanță

Cadouri și bonusuri pentru evenimente speciale

1 zi de concediu în plus pentru fiecare an de vechime

Sediu modern ultracentral / zonă premium

Discounturi la diverși parteneri

Buget pentru vestimentație business

Autoturism și mobil de serviciu

Cariere

Succesul se contruiește cu oamenii potriviți, iar noi îi apreciem pe toți cei care clădesc împreună cu noi tot ce înseamnă Nordis Group.

Consideri că te potrivești în echipa Nordis? Trimite-ne CV-ul tău, iar dacă profilul tău este de interes, vei fi contactat de către echipa noastră de HR.