Descoperă Nordis.

Viața ta este proiectul nostru. Și cu fiecare proiect nou suntem tot mai aproape de perfecțiune. 

Descoperă

Patriotism

Suntem români și suntem mândri. De aceea am dezvoltat un nou model de business acasă la noi. Dorim să demonstrăm că românii au o înclinație pentru bun gust și calitate, transformând fiecare locație în care dezvoltăm proiecte într-un simbol de sine stătător, contribuind la consolidarea brandului național.

Excelență

Am crescut susținut pe întreg parcursul călătoriei, deși am întâmpinat multe provocări, și am continuat să îmbunătățim direcția întregului grup. Dacă în urmă cu 10 ani ne propuneam să fim cei mai buni, astăzi ne uităm în jur și simțim că am devenit un model de referință.

Inovație

Fiecare proiect Nordis impune un standard de calitate, participând activ la regenerarea urbană, aducând o contribuție orașului prin arhitectură unică și design futurist. Credem că inovația reprezintă o mentalitate, o cultură și un factor competitiv ce conduce spre performanță.

Încredere

Nordis Group s-a poziționat drept un deschizător de drumuri, fiind singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale, cu facilități și servicii premium, la adevăratele standarde de 5 stele. Achiziția de bunuri imobiliare încă din fazele off-plan este o dovadă că proiectele Nordis beneficiază de un grad ridicat de credibilitate.

Respect pentru Mediu

Armonia cu mediul este în natura noastră. Iubim și respectăm tot ceea ce ne înconjoară. De aceea proiectele Nordis creează un parteneriat organic cu natura având ca obiectiv principal sustenabilitatea. Mediul natural ne pune în valoare proiectele, iar noi construim cu respect și atenție, oferind oamenilor oportunitatea de a petrece mai mult timp bucurându-se de spectacolul naturii.

INOVAȚIE, ESTETICĂ, PERSPECTIVĂ – Am creat rețeta NORDIS GROUP pentru a atinge nivelul de excelență în dezvoltări real estate atât pentru proiectele rezidențiale, cât și hoteliere.

BUSINESS, INVESTIȚII, PROFITABILITATE – Consolidăm mediul de business din România și deschidem oportunități de investiții pe termen lung, cu randamente garantate.

ELITĂ, EXCLUSIVITATE, LIFESTYLE – Formăm o comunitate cu interese comune, pentru care experiențele la standardul unui hotel de 5 stele sunt o normalitate.