NORDIS MAMAIA

ANSAMBLU HOTELIER ȘI REZIDENȚIAL DE 5⋆⋆⋆⋆⋆

Nordis Group deschide pe 30decembrie 2023 Hotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani

Facilități

26.000Mp de plajă

Cinema VIP

Piscină interioară și exterioară

Loc de joacă

12 restaurante și cafenele

Concierge

Cel mai mare SPA de pe litoral

Valet
Parking

Sală polivalentă

Room service

Localizat în Mamaia Nord, pe malul mării, în apropierea zonei de cluburi, Nordis Mamaia 5***** devine noul punct de atracție de pe litoralul Mării Negre, deschis 365 zile pe an.

Dispus pe o suprafață de 80.000 mp, ansamblul este format din 7 clădiri cu11 etaje, care cuprind o divizie hotelieră și o divizie rezidențială.

Hotelul Nordis Mamaia este deschis, împreună cu o serie de facilități: 5 piscine, restaurant, cafenele, bar, terase, fashion store cu branduri de lux.

TEST & BUY
: Rezervi un sejur la Hotelul Nordis Mamaia, testezi experiența și dacă achiziționezi în 30 de zile, îți returnăm costul cazării.

5 PISCINE
Vitality Pool - Aquatonic Pool - Jacuzzi - Salt Pool - Kids Pool
PISCINĂ PENTRU COPII
VITALITY POOL
RESTAURANT ELITE
ALLURE CAFÉ - LIBRARY
ALLURE CAFE
BACCARAT BAR
JOC ȘI JOACĂ
Previous slide
Next slide

Nordis Mamaia Rezidențial

Locuind în ansamblul Nordis Mamaia, aderi la un stil de viață exclusivist, ești înconjurat de natură și ai parte de superlativul serviciilor hoteliere la tine acasă.

Dezvoltat pentru cei care vor un stil de viață sofisticat

Nordis Mamaia este un mediu excelent pentru locuire, oferind proprietarilor multiplele beneficiile blue health prin poziționarea sa între mare și Lacul Siutghiol.

Nordis Mamaia rezidențial poziționează conceptul second home în România la un nou standard al calității și confortului, cu toate beneficiile unui hotel de 5 stele: sală polivalentă, promenadă, teren de squash, spațiu de joacă pentru copii, cazinou, premium food court și servicii medicale.


Nordis se angajează să protejeze și să respecte confidențialitatea dvs., iar datele dvs. personale vor fi folosite doar pentru administrarea contului și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Dorim să vă contactăm periodic cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și pentru alt conținut care poate prezenta interes pentru dvs. Dacă sunteți de acord să vă contactăm în acest scop, bifați mai jos opțiunea de contactare dorită: