Nordis Mamaia 5 stele

NORDIS MAMAIA

ANSAMBLU HOTELIER ȘI REZIDENȚIAL DE 5⋆⋆⋆⋆⋆

Facilități

26.000Mp de plajă

Cinema VIP

Piscină interioară și exterioară

Loc de joacă

12 restaurante și cafenele

Concierge

Cel mai mare SPA de pe litoral

Valet
Parking

Sală polivalentă

Room service

Localizat în Mamaia Nord, pe malul mării, în apropierea zonei de cluburi, Nordis Mamaia 5***** devine noul punct de atracție de pe litoralul Mării Negre, deschis 365 zile pe an.

Dispus pe o suprafață de 80.000 mp, ansamblul este format din 7 clădiri cu11 etaje, care cuprind o divizie hotelieră și o divizie rezidențială.

PRIMUL PRODUS FINANCIAR IMOBILIAR DIN ROMÂNIA

Cumpără o cameră de hotel! este un concept nou pe piața din România, care presupune achiziția unei proprietăți administrate în totalitate de către dezvoltator, cu un randament anual garantat de 7%.

Este primul produs financiar care, odată achiziționat, aduce proprietarului un venit lunar garantat contractual, pe o perioadă de 30 de ani, la care se adaugă o vacanță gratuită de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deține. Investiția în Nordis Mamaia Hotel este cea mai sigură metodă de investiție imobiliară, ce beneficiază de o apreciere în timp de peste 40%.

Nordis Mamaia Rezidențial

Locuind în ansamblul Nordis Mamaia înseamnă că aderi la un stil de viață exclusivist, ești înconjurat de natură și ai parte de superlativul serviciilor hoteliere la tine acasă.

Dezvoltat pentru cei care vor un stil de viață sofisticat

Nordis Mamaia este un mediu excelent pentru locuire, oferind proprietarilor multiplele beneficiile blue health prin poziționarea sa între mare și Lacul Siutghiol.

Nordis Mamaia rezidențial poziționează conceptul second home în România la un nou standard al calității și confortului, cu toate beneficiile unui hotel de 5 stele: sală polivalentă, promenadă, teren de squash, spațiu de joacă pentru copii, cazinou, premium food court și servicii medicale.