Istoric

Singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, 100% românesc.

Povestea Nordis Group a început cu Nordis Development , un adevărat reper al profesionalismului pe piața locală prin dezvoltarea, promovarea și vânzarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux, care creează un nou standard de confort și eleganță în România.

În calitate de dezvoltator imobiliar, evoluția Nordis a început în 2011 și a avut o creștere naturală și constantă până în 2018, concentrându-se pe construirea de imobile în zona de nord a Capitalei. Încă de la început, reprezentative pentru Nordis au fost locațiile de excepție, arhitectura futuristă și calitatea construcției, pentru un grad sporit de confort. 

În anul 2019, Nordis Development a introdus pe piața de real estate un concept de investiție unic în România: “Cumpără o cameră de hotel!“. 

Această premieră a marcat o dezvoltare exponențială pentru companie, oferindu-le investitorilor Nordis posibilitatea să achiziționeze o cameră sau un apartament de hotel,  ce garantează o chirie lunară stabilită contractual, cu un randament de 7% pe an.

"Din 2002, când am intrat pe piața de real estate, până astăzi, etalonul produsului imobiliar de lux a evoluat. „Acum mizăm pe unități care pot oferi confortul la superlativ și facilități care creează o experiență inedită, în cele mai atractive locații din România. Formăm o comunitate pentru care primează investițiile profitabile și calitatea momentelor petrecute în natură. Credem că luxul este completat de acele momente în care deschizi fereastra și simți briza mării sau aerul proaspăt de munte.”

Nordis Residence Primăverii

1.200 MP / 4 apartamente

Nordis Residence Herăstrău Park

6.700 MP / 32 apartamente

Nordis High Residence

7.700 MP / 37 apartamente

Nordis Brașov 5 ⋆⋆⋆⋆⋆

22.000 MP / 201 apartamente

Nordis Mamaia 5 ⋆⋆⋆⋆⋆

200.000 MP / 2.492 apartamente

Nordis Sinaia 5 ⋆⋆⋆⋆⋆

30.000 MP / 226 apartamente

Nordis View - apartamente noi premium București Nord
Nordis View - apartamente noi premium București Nord

Nordis View

51 apartamente / 7.000 MP