Investește în Nordis.

Nordis Group este singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România care oferă clienților posibilitatea de a achiziționa propria cameră de hotel sau un apartament rezidențial la standardul unui hotel de 5 stele.

Investește

Achiziția unei camere de hotel reprezintă primul produs financiar de acest tip din țara noastră, ce garantează contractual un randament de 7% anual, plătit proprietarului de drept ca un venit lunar. Pe toată perioada contractului, Nordis va gestiona atât operarea hotelieră, cât și toate eforturile și costurile de întreținere, mentenanță și renovare.

Proiectele hoteliere și rezidențiale Nordis Group sunt dezvoltate în locații turistice strategice în țară, respectiv în Mamaia, Sinaia și Brașov, ceea ce asigură un flux constant de turiști pe tot parcursul anului.

Nordis Group oferă modalități de plată flexibile, în funcție de etapa de dezvoltare și avansul disponibil.

La Nordis orice proprietate imobiliară este și o investitie, de aceea venim cu o oportunitate de valorificare a proprietăților din corpurile rezidențiale. La solicitarea proprietarului, Nordis se angajează să sub-inchirieze proprietatea rezidențială achitând chiria sub forma procentuală de 34% pentru Nordis, 66% pentru proprietar.

Vrei mai mult de la viitoarea ta casă? Îți dorești lux și finisaje de calitate, dar și o legătură cu natura? Atunci te invităm la Nordis Brașov, cel mai exclusivist ansamblu rezidențial și hotelier de pe Drumul Poienii din Brașov.

Descoperă | Trăiește | Investește
Nordis Mamaia 5 ✩ ✩ ✩ ✩ ✩ este un ansamblu mixt, ce include Hotelul Nordis Mamaia Hotel, deschis de curând. Proprietarii apartamentelor de vacanță, beneficiază de serviciile și facilitățile hotelului, la standard de 5 stele.

Nordis Sinaia îți pune la dispoziție apartamente cu peisaje spectaculoase, în mijlocul naturii, create special pentru ca tu să te bucuri de o experiență la munte cât mai relaxantă.

Ansamblul rezidențial Nordis View te ademenește cu un stil de viață exclusivist, într-una dintre cele mai selecte zone ale Bucureștiului. Arhitectura organică și futuristă a imobilului, completată de spațiile vitrate mari și finisajele interioare de cea mai înaltă calitate, întregesc experiența Nordis de 5 stele, disponibilă în curând în București.