Nordis View - Apartamente București

NORDIS VIEW

Stil de viață exclusivist în Nordul Bucureștiului

Facilități

51 apartamente rezidențiale

Concierge

Aproape de parcuri

Fațadă vitrată

Arhitectură futuristică

Servicii de curățenie

Stație încărcare mașini electrice

Spații comerciale

Comunitate exclusivistă

Clădire verde

Situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în proximitatea polului de business din zona de Nord a Capitalei, ansamblul include 51 de proprietăți premium, care oferă o priveliște superbă spre Lacul Tei, oferind o perspectivă de locuire high end.

NORDIS VIEW

Lasă-te ghidat de excelență, către Nordul Capitalei, acolo unde luxul îți asigură apartenența într-o comunitate cu adevărat exclusivistă.

Trăiește viața la cel mai înalt nivel!

Ansamblul rezidențial Nordis View impresionează cu o arhitectură inedită, într-una dintre cele mai selecte zone ale Bucureștiului.

Arhitectura futuristă a imobilului, cu spații vitrate mari și finisajele interioare de cea mai înaltă calitate, întregesc experiența Nordis de 5 stele, disponibilă în curând în București.

Nordis View - apartamente noi premium București Nord
prețuri imobiliare 2023

Ce se va întâmpla cu prețurile în imobiliare în 2023 – 56% dintre achizițiile de proprietăți imobiliare din semestrul 1 2022 au fost realizate cu bani cash –

Potrivit studiului, românii aleg cu prioritate România când vine vorba de petrecerea vacanțelor. 34% dintre respondenți declară că preferă vacanțele la mare, și 31% aleg vacanțele la munte la noi în țară, în timp ce 29% aleg vacanțele în străinătate. Mai puțin atractive sunt zonele balneare, alese de 4% dintre respondenți și Delta Dunării, cu doar 2%.

Mai mult
Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele I Mamaia Nord

Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele 📍 Mamaia Nord

Descoperă Nordis Mamaia, cel mai mare ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele din Mamaia, ce se va deschide vara aceasta!
Localizat pe partea cu marea, Nordis Mamaia este format din 7 clădiri și o serie de facilități de 5 stele. Ansamblul se împarte în 2 etape: prima etapă, care este deja construită și etapa a doua, în stadiu de construire.
Planifică o vizionare chiar acum!

Mai mult