NORDIS SINAIA

ANSAMBLU HOTELIER ȘI REZIDENȚIAL DE 5⋆⋆⋆⋆⋆

Facilități

63 apartamente rezidențiale

Priveliște spre Valea Prahovei

164 camere de hotel

Restaurante cu vedere panoramică

Lobby rafinat

Room
service

Sală de fitness

Loc de joacă pentru copii

Parc de aventură

Cel mai mare SPA din Sinaia

Nordis Sinaia este amplasat ideal, în zona centrală a stațiunii Sinaia, aproape de Cota 1400 și la doar 500 de metri de Gondolă, cu acces rapid către Palatul Peleș și restaurante, precum Taverna Sârbului sau cabana Schiori. Apartamente cu peisaje spectaculoase, în mijlocul naturii, create special pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai relaxantă, la munte.

NORDIS SINAIA

Experimentează culmile luxului la poalele munților, acolo unde aerul curat și natura creează un cadru ideal de relaxare și favorizează un stil de viață sănătos.

Dezvoltat pentru cei care pun preț pe confort

Nordis Sinaia este amplasat ideal, în zona centrală a stațiunii Sinaia, aproape de Cota 1400 și la doar 500 de metri de gondolă, cu acces rapid către Palatul Peleș și restaurante renumite precum Taverna Sârbului sau Cabana Schiori. Nordis Sinaia îți pune la dispoziție apartamente cu peisaje spectaculoase, în mijlocul naturii, create special pentru ca tu să te bucuri de o experiență la munte cât mai relaxantă.

prețuri imobiliare 2023

Ce se va întâmpla cu prețurile în imobiliare în 2023 – 56% dintre achizițiile de proprietăți imobiliare din semestrul 1 2022 au fost realizate cu bani cash –

Potrivit studiului, românii aleg cu prioritate România când vine vorba de petrecerea vacanțelor. 34% dintre respondenți declară că preferă vacanțele la mare, și 31% aleg vacanțele la munte la noi în țară, în timp ce 29% aleg vacanțele în străinătate. Mai puțin atractive sunt zonele balneare, alese de 4% dintre respondenți și Delta Dunării, cu doar 2%.

Mai mult