EMANUEL
POȘTOACĂ

Partener

Emanuel Poștoacă este președintele și fondatorul Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din țară. Din 2008, pe când Nordis era agenție imobiliară, și până în prezent, când reprezintă 7 entități distincte și o activitate remarcabilă pe piața imobiliară de lux, Emanuel a crezut în potențialul României de a străluci și de a deveni un reper al celor mai spectaculoase destinații din lume. Și-a propus și a reușit să contribuie semnificativ la această poziționare prin ansamblurile de 5 stele pe care, în prezent, Nordis le dezvoltă la mare și la munte.

VLADIMIR
CIORBĂ

Partener

A studiat la Academia de Studii Economice și a intrat în antreprenoriat de tânăr. A îmbrățișat mereu noi oportunități și astfel a ales fără echivoc domeniul construcțiilor. Este CEO Nordis Group si are obiectivul de a dezvolta un business de success.

ALEXANDRU
MIHAI

Partener

Alexandru Mihai și-a început activitatea la Nordis Group în 2011, ocupând poziția de consultant imobiliar. Pasiunea pentru real estate și înclinația naturală spre comunicare și înțelegere a nevoilor clienților l-au ajutat să evolueze rapid către poziția de Sales Director. În anul 2017, Alex Mihai a realizat cea mai scumpă tranzacție din România. Performanța i-a fost recunoscută prin nominalizări în Top Tineri Manageri de Succes pentru Business Magazin pentru doi ani consecutivi și numeroase apariții în presă. În prezent este Managing Partner Nordis Group, lucrând îndeaproape cu echipa de vânzări a companiei.

FLORIN
POȘTOACĂ

Partener

De-a lungul anilor, Florin Poștoacă a experimentat sfere diferite ale industriei imobiliare. A activat pe piața liberă ca agent imobiliar, iar mai târziu, în 2008, a inceput activitatea in cadrul Nordis împreună cu Emanuel Poștoacă, unde s-a ocupat de consultanță imobiliară și property management. Ulterior, Florin a ales să se dedice zonei de dezvoltare imobiliară, fiind mai întâi manager de proiect pentru ansambluri rezidențiale, apoi antreprenor în dezvoltare de imobile rezidențiale. În prezent, Florin Poștoacă este Sales Manager Nordis Group, coordonând o echipă de 18 consultanți de vânzări. 

DANIEL
PENCIUC

Partener

A studiat jurnalism și comunicare și s-a perfecționat în cadrul unor universități de prestigiu la nivel internațional, fiind bursier al New York University. Pasionat de antreprenoriat, Daniel Penciuc are experiență de 20 de ani în domeniu, timp în care a administrat cu succes noi business unit-uri în publicitate, e-commerce și HoReCa. De la începutul anului 2020, Daniel este Director de Strategie și Comunicare Nordis Group, dar activitatea sa include si componenta de viziune și strategie de design pentru noile proiecte de dezvoltări hoteliere și rezidențiale Nordis.

CRISTIAN
POȘTOACĂ

Partener

A studiat la Universitatea “Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion du Canton de Vaud (HEIG-VD)”, Lausanne, și a ales să își înceapă cariera în Elveția, acolo unde a analizat atât mediul de business, dar și stilul de viață din vest. S-a întors în țară cu ambiția de a crea un business care să facă diferența pe piața din România și a ales domeniul real estate. A intrat în antreprenoriat împreună cu Florin și Emanuel Poștoacă, motiv pentru care astăzi Nobileo este parte a Nordis Group. În agenția imobiliară, pe care o conduce, a adus perfecționismul la nivel de normalitate, reușind să fie un adevărat mentor pentru echipa Nobileo. Agenția Imobiliară Nobileo tranzacționează apartamente, case, vile, terenuri și birouri în cele mai dorite zone din București, dar mai ales din zona de Nord.

Management