Trăiește cu Nordis.

Acasă te relaxezi cu sunetul valurilor de la Nordis Mamaia, peisajele montane spectaculoase de la Nordis Sinaia, sentimentul de atemporalitate de la Nordis Brașov și atmosfera urbană de la Nordis View.

O locuință se alege cu sufletul, pentru că Acasă este locul unde îți găsești liniștea, te încarci cu energie și bună stare. Noi am construit sustenabil, iar tu ai responsabilitatea să dai viață spațiului, să transformi un apartament în Acasă, locul ce îți validează sentimentul de apartenență și generează starea de confort.

Nordis oferă cadrul locativ ideal, cu atenție la detalii și focus spre a crește calitatea și confortul oferite, integrând un mix de facilități pentru un stil de viață superior. Locuința este cea mai bună oglindă a ta, motiv pentru care construim ansambluri în perfectă simbioză cu statutul tău și nivelul de viață pe care îl meriți.

Sub umbrela Nordis, Acasă te relaxeazi cu sunetul valurilor de la Nordis Mamaia, peisajele montane spectaculoase de la Nordis Sinaia, liniștea și sentimentul de atemporalitate de la Nordis Brașov și atmosfera urbană de la Nordis View.

Acasă trăiești stilul de viață Nordis. Ești conectat cu natura, beneficiezi de un mix de facilități premium și ești parte a unei comunități exclusiviste, cu valori și interese similare.