NORDIS PRIMĂVERII

Rafinamentul de Acasă, într-o locație de top

Valoarea de piață
a imobilului

7 milioane euro

O experienţă inegalabilă se construieşte cu o viziune inovatoare, axată pe sustenabilitate şi confort, ceea ce conferă un stil de viaţă la superlativ. Situat pe Bulevardul Primăverii, cel mai scump bulevard din România, Nordis Primăverii oferă o abordare diferită, care încununează succesul.

NORDIS PRIMĂVERII

Nordis Primăverii se remarcă datorită designului său excepţional integrat în mediul urban. Clădirea beneficiază de o arhitectură circulară inedită, ce oferă lumină naturală pe tot parcursul zilei. Proprietatea invită la petrecerea momentelor de relaxare pe terasă, oferind o perspectivă panoramică spre cartierul Primăverii.

Destinat unei comunități elitiste

Locaţia este un criteriu extrem de important, iar poziţionarea ansamblului asigură un acces facil către cele mai exclusiviste destinaţii: restaurante, terenuri de tenis, cluburi, SPA-uri, stilul de viaţă sănătos este favorizat de apropierea faţă de Parcul Herăstrău, Parcul Bordei şi Parcul Floreasca, o oportunitate de relaxare în aer liber.

Proiectat ca un proiect boutique, Nordis Primăverii ilustrează luxul în cel mai mic detaliu. Spaţiul de la parterul blocului găzduieşte magazinul Rolex, un factor care conferă un plus de prestigiu.