Apartamente premium pe litoral, în ansamblul hotelier și rezidențial de 5 stele, Nordis Mamaia

Mamaia, una dintre cele mai animate stațiuni de pe litoralul românesc, este locația perfectă pentru a investi în imobiliare. Aflată într-o evoluție continuă, Mamaia devine pe zi ce trece o locație de vacanță tot mai cunoscută, atât pentru turiștii români cât și pentru cei străini.

Poziționat excepțional, în nordul stațiunii Mamaia, pe strada Brizei nr. 1, Nordis Mamaia oferă facilități deosebite, de la plajă privată, piscine și cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, până la servicii de concierge și valet parking. Prin intermediul serviciilor de 5 stele și a facilităților oferite, Nordis se situează ca un concept nou și inovator, ce garantează o experiență deosebită.

Apartamente de tip studio, 2 și 3 camere din faza I a construcției sunt finalizate și au început deja să-și primească proprietarii. În același timp, apartamentele din faza II a construcției sunt în plin proces de vânzare iar interesul investitorilor este din ce în ce mai mare.

Acest lucru ne face să credem că ceea ce am realizat până acum a atins standardele așteptate și ne determină ca în continuare să depășim nivelul așteptărilor clienților noștri.

Vezi clipul video care prezintă cum arată apartamentele premium de pe litoral, în cea mai dorită zonă, Mamaia Nord.

De ce să investeși în ansamblul hotelier și rezidențial de 5 stele, Nordis Mamaia:

• Poziționare excelentă, cu vedere extraordinară către mare și lac;
• Oportunitatea de a locui sau de a-ți petrece vacanțele într-o locație cu beneficii Blue Health, prin localizarea în imediata apropiere a Mării Negre dar și a lacului Siutghiol;
• Aprecierea în timp a proprietăților cu peste 40%;
• Șansa de a face parte din comunitatea exlusivistă Nordis*****;
• Mix unic de facilități disponibil pe litoralul românesc: parcare privată cu servicii de valet parking, 26 000 metri pătrați de plajă privată, cel mai mare SPA de pe litoral, centru de recuperare medicală, piscine interioare și exterioare, loc de joacă pentru copii, 12 restaurante și cafenele, sală polivalentă, cinema VIP, ballroom și servicii de room cleaning, room service, concierge;
• Poziționat în cea mai bună zonă de pe litoral, la doar 2 minute de condus față de cluburi, ansamblul este potrivit celor interesați de distracții.

Apartamentele Nordis Mamaia oferă un confort deosebit și beneficiază de finisaje de înaltă calitate, design modern și dotări premium.

Poți opta pentru serviciul opțional de mobilare oferit de Nordis, pentru a beneficia de un design modern, aliniat cu întreg conceptul ansamblului, sau poți mobila individual.

De asemenea, dacă dorești să obții un venit pasiv din închirierea proprietății, poți solicita serviciul de Property Management pentru o perioadă dorită.

Ceea ce face ca investiția într-un apartament Nordis pe litoralul Mamaia să fie și mai avantajoasă este faptul că facilitățile ansamblului asigură funcționalitatea acestuia pe tot parcursul anului și nu doar în sezonul de vară.

Zona de SPA cuprinde 5 bazine, dintre care o piscină pentru copii, private SPA, hamam, saune, iar la ultimul etaj al hotelului se află un cinema vip și săli de conferință.

Prin posibilitățile de tip leisure oferite, hotelul Nordis Mamaia este alegerea ideală atât pentru o vacanță de familie cât și pentru un weekend în doi sau evenimente business.

Intră și tu în comunitatea exclusivistă Nordis investind în apartamente premium pe litoral, în Mamaia Nord!

Află direct de la proprietarii Nordis Mamaia motivele care au stat la baza deciziei de investiție într-o unitate Nordis pe litoral

Investește în Nordis Mamaia și bucură-te de un randament anual garantat de până la 10%.

Contactează-ne pentru detalii sau vino direct în locație. Te așteptăm!

Rezervă aici un sejur extraordinar la Hotelul Nordis Mamaia!