Bertuzzi Mobili

membru Nordis Group

Design interior la standard de excelență

Ca o extensie naturală a portofoliului de servicii oferite de Nordis Group – printre care dezvoltare, arhitectură, construcții, divizie hotelieră – Bertuzzi Mobili vine în completarea experienței exclusiviste oferite de companie prin decorări interioare fabuloase.

Specialiștii Bertuzzi acordă o atenție deosebită aspectelor ce contribuie la un standard ridicat al calității vieții, precum: structură arhitecturală, locație, confort și calitatea materialelor.

Orientarea către mobilierul rafinat, de o calitate premium, împreună cu iluminarea adecvată și elementele decorative spectaculoase sunt doar câteva dintre caracteristicile care transformă proiectele Bertuzzi Mobili în cele mai spectaculoase soluții de design de pe piața locală.

DANIEL PENCIUC

Founder

Cu un puternic spirit antreprenorial și o înclinație spre frumos în toate formele sale, Daniel Penciuc a fondat compania Bertuzzi Mobili din dorința de a oferi mixul armonios în ceea ce privește servici deco și de mobilare la un standard al eleganței fără cusur. 

Recepția, lobby-ul din sediul Nordis Group și lobby-ul Nordis Mamaia poartă semnătura Bertuzii Mobili, Daniel Penciuc fiind mintea creativă din spatele inițiativelor de design interior ale tuturor proiectelor Nordis.

Cadrul astfel creat reprezintă un statement al esteticului ambiental ce constituie un nou reper în materie de design interior în proiecte hoteliere și rezidențiale de 5 stele, precum cele din portofoliul Nordis Group.