Viziunea Nordis Group aduce clienți mulțumiți în comunitatea Nordis Mamaia

Investițiile imobiliare sunt rezultatul unui proces de decizie etapizat, inițiat de o discuție aplicată și urmat de o analiză detaliată a oportunității. Localizarea, facilitățile, calitatea construcției, viziunea pe termen lung a dezvoltatorului și randamentul investiției sunt cele mai relevante aspecte de analiză a oportunității.

Nordis Mamaia înseamnă mai mult decât un ansamblu hotel& residence de 5 stele: o comunitate de peste 450 de mândri proprietari care și-au manifestat interesul încă de la primul contact cu compania noastră, fie că a avut loc printr-o discuție cu un consultant sau au efectuat direct o vizită în locație. După ce au înțeles conceptul imobiliar inedit pentru țara noastră și multiplele avantaje, au luat hotărârea să devină Proud Owners la Nordis Mamaia, singurul ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele din România, care aduce un suflu nou în piața imobiliară și în domeniul de leisure din țara noastră.
Află direct de la proprietarii Nordis Mamaia motivele care i-au convins să cumpere:

Nordis, de la viziune la realitate

Povestea Nordis a început în 2008, cu planuri mărețe și o viziune inovatoare pentru țara noastră. Ne mândrim cu faptul că suntem o companie cu 100% capital românesc și continuăm să investim în România pentru a o face să strălucească pe podiumul internațional al destinațiilor de vacanță.

Dezvoltăm ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele în cele mai renumite zone turistice din țară – Mamaia Nord, Brașov, Sinaia – concepte imobiliare de referință, cu arhitectură unică și un mix de facilități și servicii premium care până în acest moment, deși erau căutate de români, acestea nu erau disponibile în țara noastră.

Descoperă în clipul video de mai jos ce l-a convins să se alăture comunității noastre pe Mircea Varga, Chairman of the Board la Teilor Holding, Independent Board Member la Safetech Innovations și Perla Harghitei.

Despre redare videouri Mircea Varga - Clienti mulțumiți Nordis Mamaia - Nordis Group

Pe lângă Nordis Mamaia, cel mai amplu dintre proiectele noastre, Nordis Brașov se află, de asemenea, în proces de construire și este vândut în proporție de 70%. Brașovul este o zonă cu potențial turistic extraordinar și un oraș în plină expansiune care avea nevoie de un ansamblu de leisure deschis tot timpul anului, cu facilități și servicii de 5 stele. Nordis Brașov dispune de o piscină infinity cu vedere panoramică peste munte și oraș, SPA, săli de conferință, parcare subterană dotată cu stație de încărcare pentru mașinile electrice, spații de depozitare pentru biciclete, boxe pentru schiuri și multe alte dotări proiectate pentru a extinde posibilitățile de petrecere a timpului în orice perioadă a anului.

Activitățile noastre curente se concentrează și pe construirea ansamblului hotelier și rezidențial de 5 stele Nordis Sinaia, care beneficiază de o popularitate extraordinară în rândul investitorilor și construirea Nordis View, clădire rezidențială situată în nordul Bucureștiului, cu design futurist, vândută în proporție de peste 50%.

Ne-am angajat să dezvoltăm proiecte imobiliare pentru că ne dorim cel mai înalt nivel la nivel de experiențe pentru toți cei care intră în comunitatea Nordis. Noua viziune a început odată cu una dintre clădirile landmark din portofoliul nostru - Nordis Primăverii, o clădire rezidențială de tip boutique, finalizată în anul 2021 și vândută integral, un imobil cu arhitectură circulară inedită, situat pe Bulevardul Primăverii din București, cel mai scump bulevard din România.

Motivele pentru care proprietarii Nordis Mamaia 5***** sunt astăzi clienți mulțumiți

Nordis Mamaia se adresează acelei comunități de oameni care preferă un stil de viață premium și puteam găsi servicii și facilități de 5 stele doar în alte țări.

Calitatea construcției, care respectă standardele Green Homes și facilitățile disponibile în ansamblu, deschise tot timpul anului, sunt două dintre motivele care stau la baza deciziei de cumpărare.

Tranzacțiile imobiliare decurg într-un mod firesc atunci când calitatea promisă este transpusă în realitate de către dezvoltator. La Nordis Mamaia, confortul clienților noștri, fie că vorbim despre rezidenți sau despre turiști, a fost piatra de temelie în stabilirea conceptului și un reper pe tot parcursul dezvoltării și avansării în proiect. Iar opiniile membrilor comunității, care se declară clienți mulțumiți sunt dovada faptului că abia acum începe un parteneriat pe termen lung, sub umbrela Nordis.

Urmărește testimonialul video pentru a descoperi care au fost criteriile care l-au convins pe Nicolae să cumpere un apartament la Nordis Mamaia:

Comunitatea este un alt motiv primordial pentru care cumpărătorii Nordis au luat decizia de a ni se alătura. Oamenii cu care intri în contact și cu care te asociezi trebuie să aibă aceleași standarde, principii și o viziune asemănătoare pe termen lung.

Nordis Mamaia beneficiază de o viziune și o strategie pe termen lung; dezvoltatorul Nordis Group rămâne în administrarea ansamblurilor pe care le construiește pentru a se asigura că facilitățile vor fi funcționale în continuare, pentru a oferi serviciile de 5 stele care stau la baza stilului de viață pe care îl promovăm, pentru a asigura serviciul de Property Management și a păstra calitatea și confortul după finalizarea construcției.

Urmărește testimonialul lui Aurel, Proud Owner Nordis Mamaia și află ce l-a atras cel mai mult la ansamblul hotelier și rezidențial de 5 stele din Mamaia Nord:

Ansamblul Nordis Mamaia este format din hotelul de 5 stele cu peste 700 unități de cazare, fiind cel mai mare și cel mai ofertant hotel de 5 stele de pe litoralul românesc și 5 corpuri rezidențiale, cu peste 2000 de apartamente și studio-uri, care vor beneficia de aceleași facilități și servicii disponibile turiștilor. Nordis Group pune la dispoziția investitorilor posibilitatea de a achiziționa un business la cheie, prin pachetul format din apartament + mobilare + serviciul de Property Management. Astfel, în perioadele în care nu locuiesc în apartament, proprietarii pot încasa venit pasiv din închiriere, fără grija administrării.

Nordis Mamaia este o destinație deschisă tot timpul anului, cu numeroase posibilități de petrecere a timpului, indiferent de vreme: SPA de 3.200 mp, piscine interioare și exterioare, 12 restaurante și cafenele, galerie comercială, cinema VIP, locuri de joacă pentru copii și spații verzi pentru socializare, clinică medicală, sală polivalentă, ballroom, promenadă pe Lacul Siutghiol, plajă privată amenajată la standardul Blue Flag, valet parking, room service, room cleaning, concierge.

Descoperă în clipul video câteva dintre cele mai recente fotografii din Hotelul Nordis Mamaia ✰✰✰✰✰, inaugurat în 30 Decembrie 2023 și fă primul pas pentru a intra în comunitatea clienților mulțumiți Nordis Mamaia.