Lifestyle de 5 stele: cum arată destinația anului 2024, Nordis Mamaia Hotel

În Stațiunea Mamaia Nord, la doar câțiva pași de plajă, înconjurat de albastrul perfect al apei și evidențiat de verdele puternic al vegetației luxuriante, Hotelul Nordis Mamaia 5 stele se impune prin arhitectură organică și design. Recent inaugurat, primul și cel mai mare hotel din portofoliul hotel & residence al Nordis Group ridică standardul în materie de hoteluri de leisure pe litoralul românesc.

Într-o atmosferă sofisticată, experiența senzorială Nordis Mamaia se dezvăluie încă de la intrare și intensifică dorința de a descoperi în detaliu tot ce înseamnă Nordis Mamaia. Când ospitalitatea este primordială în filosofia și normele de funcționare ale hotelului, fiecare interacțiune este o plăcere, iar starea de bine se activează. Bun venit la Hotelul Nordis Mamaia!

Prima impresie conturează experiența generală a vacanței

În călătoria către serenitate, destinația Nordis Mamaia se identifică ușor din depărtare. Ziua, razele soarelui pictează tabloul marin pe clădirile cu arhitectură organică; valurile de sticlă strălucesc într-o simfonie susținută de cromatica în nuanțe nisipii, iar noaptea, clădirile sunt învăluite în lumini captivante, care evidențiază formele armonioase.

10_Nordis Mamaia peisagistică - Copy

Odată ajuns la hotel, mașina și bagajele sunt preluate de valet, iar personalul profesionist din recepție efectuează procedura de cazare. În lobby-ul impunător, înalt de 6 metri, atmosfera de 5 stele este conturată de elemente de design atent alese, nuanțe elegante cu accente aurii, lumină naturală din abundență și vitalitatea conferită de aranjamentele florale proaspete.

Previous slide
Next slide

Cele 2 zone de Library sunt poziționate în imediata apropiere a recepției, gata să găzduiască cele câteva momente de acomodare și destindere. Barmanul este pregătit cu băuturi rafinate, adaptate preferințelor fiecărui oaspete, fie că este vorba despre o băutură clasică sau o mixologie specială.

Previous slide
Next slide

De îndată ce starea de wellbeing și-a intrat în drepturi, este momentul următorului capitol din povestea de vacanță la Hotelul Nordis Mamaia. Pașii se îndreaptă către zona de lifturi, iar eleganța hotelului se lasă tot mai mult descoperită. Tranzitul către cameră devine o adevărată experiență de explorare a stilului de amenajare, în notele parfumului ambiental Nordis.

Previous slide
Next slide

Cum arată camerele de hotel la Nordis Mamaia

Camera de hotel te va impresiona din toate punctele de vedere. Cromatica în nuanțe neutre, materialele naturale, aspectul general caracterizat de simplitate și eleganță, acompaniate de mirosul îmbietor, lumina adaptată și temperatura optimă, definesc conceptul therapy design, pus în scenă cu maximă precizie și pricepere de către echipa de designeri profesioniști Nordis.

Hotel Nordis Mamaia

Dormitorul este încăperea relaxării totale, unde mintea se lasă purtată în lumea viselor, în timp ce corpul beneficiază de odihna binemeritată la finalul fiecărei zile. Confortul în timpul somnului este absolut necesar pentru ca regenerarea și revigorarea să atingă cote maxime. De aceea, la Nordis Mamaia, dormitoarele au fost concepute cu scopul de a oferi o experiență de odihnă desăvârșită, pe care, cu siguranță, oaspeții și-o vor aminti mult timp.

Dormitor Nordis Mamaia Hotel

Saltelele premium au fost alese din gama profesională pentru hoteluri de 5 stele și au caracteristici speciale pentru susținerea coloanei în poziția corectă și pentru recuperarea și relaxarea completă a mușchilor în timpul somnului.

Pernele cu umplutură naturală dintr-un mix de puf și pene fine de rață sunt delicate la atingere și oferă un sprijin corect al capului și al umerilor.

Pilota este umplută cu fibre fine de poliester de tip biluțe 100% sustenabile și are proprietăți speciale, care asigură un confort sporit în timpul somnului și o bună izolație termică.

Lenjeria de calitate superioară, fabricată 100% din bumbac, este confortabilă și în același timp contribuie la aspectul elegant al dormitorului, datorită țesăturii satinate.

Cumpără o cameră de hotel

Textilele sunt potrivite pentru odihna persoanelor cu piele sensibilă sau pentru copii. Produsele dețin certificările globale de calitate OEKO-TEX® Standard STeP (Sustainable Textile Production) și STANDARD 100, ce presupune absența substanțelor nocive în cadrul procesului de producție și în materiile prime folosite.

Detalii Nordis Mamaia hotel

Baia este o fuziune între design, calitate și funcționalitate. Dotările high-end asigură un confort excelent al oaspeților, iar finisajele premium conturează un cadru plăcut, care inspiră bună-dispoziție. Prosoapele pufoase, cu țesătură 100% din fibră naturală de bumbac și capacitate mare de absorbție a apei, aduc un plus de răsfăț fiecărei zile a vacanței petrecute la Hotelul Nordis Mamaia. Armonia este completată de produsele de îngrijire cu arome îmbietoare și cu acțiune blândă asupra pielii.

apartamente cu 2 sau 3 băi

Lumina naturală pătrunde cu grație prin ferestrele ample ale apartamentelor și camerelor din Hotelul Nordis Mamaia. Diminețile vin cu doze de prospețime, datorită luminii care îmbracă fiecare detaliu al încăperilor într-o aură blândă și reconfortantă.
Spațiile vitrate mari sunt construite cu tâmplărie termoizolantă, de cea mai înaltă calitate, pentru confort termic sporit.
Pentru iubitorii dimineților târzii, draperiile din țesături elegante, de tip blackout, sunt cel mai bun aliat.

Previous slide
Next slide

Terasele apartamentelor oferă priveliști extraordinare către Marea Neagră și către Lacul Siutghiol, fiind locul ideal pentru contemplare și conectare cu natura.

Zilele de vacanță încep cu spectacolul fermecător al răsăritului de soare dinspre mare, în care culorile aprinse ale cerului se împletesc armonios cu valurile înspumate. Seara, soarele își cufundă razele în oglinda lacului iar vederea este asemeni un tablou de basm, pictat în nuanțele vibrante ale apusului.

Previous slide
Next slide

Confortul, tehnologia și estetica sunt puncte forte în dezvoltarea Hotelului Nordis Mamaia, iar ospitalitatea devine principala politică în crearea experiențelor memorabile și personalizate. Camerele sunt dotate cu sisteme SMART Home de ultimă generație, lăsând oaspeților posibilitatea să-și seteze mediul ambiental după preferințe.

Smart Home Nordis Hotel Mamaia 5 stele

Servicii și facilități disponibile la Nordis Mamaia

Perioada petrecută la Hotelul Nordis Mamaia este un timp de calitate, mai ales datorită facilităților din cadrul hotelului. În prezent, sunt deschise o serie de facilități care fac fiecare sejur să fie o încântare.

Apartament cazare Mamaia Nord

În restaurantul Elite al hotelului, experiențele gastronomice de excepție sunt servite într-un decor elegant. De la preparate gourmet, până la selecții de vinuri rafinate, fiecare masă desfată simțurile cu explozii de arome și texturi.

Previous slide
Next slide

Allure Cafè și Baccarat Bar sunt spațiile unde decorul elegant, mobilierul confortabil și ambientul relaxant se reunesc pentru a găzdui momente festive sau de socializare.

Spațiile vitrate mari, care permit luminii să intre în cafeneaua Allure, adaugă atmosferei un aspect revigorant în timpul zilei și un strop de magie la apus, în timp ce lumina de intensitate mai redusă din barul Baccarat și stilul cozy în care este amenajat, conturează experiențe autentice pentru fiecare vizitator.

Previous slide
Next slide

În zona de SPA a Hotelului Nordis Mamaia, timpul se dilată, iar clipele de relaxare se pierd în eternitate. Cadrul paradiziac include 5 piscine interioare încadrate de plante exotice și de o priveliște cu aspect terapeutic, către văzduh, oferită prin luminatorul în formă de boltă.

Liquid bar este locul unde ritualul de relaxare sau sesiunea de înot se încheie cu un smoothie sănătos, un cocktail exotic sau o băutură energizantă. Bogăția de arome și prospețimea fiecărei băuturi mențin echilibrul ideal între relaxare și revitalizare în cadrul experiențelor la SPA-ul Nordis Mamaia.

Liquid bar Nordis SPA

Grație numeroaselor beneficii pentru sănătate și wellbeing, mixul format din piscină cu apă sărată, jacuzzi, piscină vitality și piscină aquatonic, reprezintă o sursă principală de regenerare și armonie interioară.

Copiii au parte de distracție garantată în piscina dedicată, dotată cu accesorii speciale, menite să le capteze atenția și să-i încurajeze la joacă și socializare.

Previous slide
Next slide

Datorită facilităților pentru copii, Nordis Mamaia este destinația celor mai reușite sejururi în familie, pentru că atunci când copiii sunt fericiți, părinții se pot relaxa pe deplin. Hotelul de 5 stele devine pentru micii oaspeți un tărâm al bucuriei datorită momentelor captivante petrecute alături de echipa de animatori profesioniști.

Previous slide
Next slide

Povestea vacanțelor la Nordis Mamaia inspiră wellbeing și lifestyle de 5 stele cu fiecare moment petrecut în locație, întipărind pagini cu experiențe atemporale în memoria fiecărui turist găzduit. Primii oaspeți au definit experiența ca fiind una cu adevărat legendară, hotelul devenind încă din primele zile de activitate un statement al calității în turismul românesc. Nordis Mamaia Hotel, a fost inaugurat pe 30 Decembrie 2023, într-un eveniment de excepție organizat de Revelion.