Never Seen offer la Nordis Mamaia – Avantaj client de până la 14.600€

Weekendul se anunță extraordinar la malul mării, în cea mai dorită zonă de pe litoral, Mamaia Nord: soare, valuri înspumate, distracție și oportunități de investiție. Exclusiv pe parcusul celor 3 zile, Nordis Group prezintă o ofertă #NeverSeen: o serie limitată de apartamente premium Nordis Mamaia beneficiază de un discount considerabil, de până la 14.600 Euro pentru unitățile cu 3 camere.


Localizat în zona de Nord a stațiunii, Nordis Mamaia este o dezvoltare imobiliară unică în România, un mix între segmentul rezidențial și cel hotelier, completat de zone de relaxare și facilități ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele: piscine interioare și exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante și cafenele, cinema, sală polivalentă, galerie comercială cu branduri premium, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 de metri pătrați.

Viziunea Nordis cu privire la ansamblul hotelier și rezidențial de 5 stele din Mamaia Nord extinde la 12 luni perioada în care litoralul reprezintă o atracție, atât prin beneficiile timpului petrecut în natură, dar mai ales prin prisma serviciilor de leisure oferite, cu facilități de relaxare și divertisment deschise tot timpul anului.

Produsul imobiliar oferit de Nordis Group este cu adevărat deosebit datorită modelului de business, care generează venit pasiv garantat investitorilor și asigură inclusiv serviciul de property management, care degrevează investitorii de sarcini.

Randamentul anual de 7% pentru produsele hoteliere și 10% estimat pentru produsele rezidențiale ce pot genera un profit din închiriere reprezintă un factor extrem de atractiv pentru investitori.

În cadrul evenimentului din acest weekend, vizitatorii Nordis Mamaia vor fi întâmpinați într-o atmosferă cu totul deosebită și vor beneficia de o experiență diferită de prezentare, descoperind soluția unor investițiilor sigure.

Exclusiv pe parcursul celor 3 zile, Nordis Group a pregătit o ofertă specială, ce se aplică unui număr limitat de apartamente. Campania este valabilă pentru ansamblul Nordis Mamaia, singurul hotel & residence din România.

Cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research și-a propus să identifice atitudinile, comportamentele și percepțiile turiștilor români cu privire la vacanțele petrecute pe litoralul românesc, având în vedere că sezonul estival a început.

· În topul destinațiilor preferate de turiștii români pentru o vacanță viitoare pe litoralul românesc regăsim stațiunile Mamaia (45%), Eforie Nord (36%) și Costinești (31%).

· Principalele motive datorită cărora turiștii români preferă stațiunea Mamaia sunt experiența anterioară pozitivă (42%), opțiunile pentru petrecerea timpului liber (39%) și plajele amenajate (35%).
Mamaia este atât cea mai populară, cât și cea mai atrăgătoare stațiune de pe litoralul românesc pentru turiștii români.

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de leisure din Europa, conform evaluării realizate de Horwath HTL, lider global în consultanță și evaluare hotelieră.

Viața este mai frumoasă la mare, acolo unde relaxarea se împletește cu distracția, într-o atmosferă de poveste. Nordis Mamaia te provoacă să îmbrățisezi un stil de viață de 5 stele la malul mării și te invită să descoperi 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 & 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚.

Între 7 și 9 iulie, dezvoltatorul desfășoară un eveniment de vânzări, ceea ce reprezintă ultima șansă de achiziție la prețurile actuale, înainte de deschiderea Hotelului Nordis Mamaia, care va ridica prețurile tuturor unităților din cadrul ansamblului.

Oferta include doar 9 unități în etapa II Nordis Mamaia, cu avantaj client de până la 14.600 € și este disponibilă doar weekendul acesta prin vizită la locație – Strada Brizei Nr.1 Mamaia Nord, cât și prin vizionare și rezervare online.

Profită de cele 3 zile în care poți alege unul din cele 9 apartamente norocoase, ce îți pot aduce un 𝐚𝐯𝐚𝐧𝐭𝐚𝐣 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝟏𝟒.𝟔𝟎𝟎 €.


PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE!