Nobileo Real Estate

Membru Nordis Group Agentia imobiliară de top din sectorul imobiliar de lux din România.

În cei peste 14 ani de activitate în România, Nordis Real Estate a ajutat clienții să găsească proprietăți premium în zona de nord a capitalei. Astfel, în această perioadă agenția și-a consolidat reputația pe piața locală și se bucură de o încredere puternică din partea clienților și partenerilor. În 2021, Nordis Real Estate a devenit Nobileo .

Echipa Nobileo este formată din 10 agenți imobiliari cu o vastă experiență, iar portofoliul companiei numără peste 2.000 de proprietăți speciale.

Nobileo oferă soluții premium și personalizate pentru sectorul imobiliar de lux din România. Cu un portofoliu bine consolidat, Nobileo are o echipă de consultanți dedicați și o platformă online, care eficientizează căutarea în sectorul proprietăților de top. Toate acestea vin ca un răspuns direct la creșterea interesului din partea românilor pentru astfel de imobile.

CRISTIAN POȘTOACĂ

CEO

Cu vastă experiență în imobiliare, Cristian Poștoacă a creat o echipă de profesioniști, pe care o coordonează cu focus pe succesul fiecărei zile. Agenția Nobileo face parte din Nordis Group și are în portofoliu proprietăți atent alese din zona de centru și nord.

Atuurile echipei Nobileo sunt cunoștințele, experiența, portofoliul complex și mai ales stilul de interacțiune cu clienții din segmentele upper-medium și high.

„În sectorul imobiliar de lux provocările sunt mai mari, iar noi suntem perfecționiști. Fiecare interacțiune cu clienții noștri este importantă, pentru că ne dorim să le oferim servicii ireproșabile. Românii s-au educat mult cu privire la nevoile de locuire și au dezvoltat un apetit pentru lux, iar Nobileo reușește să răspundă și celor mai exigente așteptări. Pentru noi luxul nu începe de când semnezi un contract, ci din momentul în care ți-l dorești.”

Cristian Poștoacă

Director General Nobileo