Nordis Construct

Construim cu focus pe durabilitate, calitate, la cele mai înalte standarde.

Viziunea arhitecturală constituie reperul pentru ca întreaga echipă responsabilă cu construirea proiectelor marca Nordis Group să implementeze planul de construire, în conformitate cu cele mai înalte standarde. Contrucțiile Nordis Group respectă standardul impus nZEB cu privire la eficiența energetică ridicată și impact aproape de zero asupra mediului. În cazul proiectului Nordis Mamaia, construcția se realizează la standard GREEN HOMES, iar clădirile vor beneficia de autorizație ISU.

RADU CĂȚOIU

General Manager

Radu Cățoiu a studiat ”Information Systems and Management” la Universitatea HM Munchen și are în prezent 23 de ani de experiență de management atât la nivel național, cât și internațional. A dezvoltat companii de la zero, ghidându-le spre cifre de afaceri de 9 milioane de Euro și a organizat și administrat diverse companii, care au atins succesul. Este focusat pe implementarea managementului calității în toate departamentele unei companii și a procedurilor ce țin de achiziții, baze de date, service, mentenanță și efectuează analize de risc, stabilind ulterior metode de asigurare. 

În prezent, Radu Cățoiu conduce echipa de construcții a companiei Nordis Best Construct, alături de care lucrează cu dedicare, pentru a livra proiectele arhitecturale la standarde înalte de calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Nordis Construct

De mai bine de 9 ani, Nordis Group și-a îmbogățit portofoliul de servicii cu divizia de construcții, alături de care, în 2012, a lansat primul imobil de apartamente dezvoltat în totalitate de companie.

Nordis Construct are un portofoliu complex de proiecte în zona de nord a Capitalei, îndreptându-se către un stil exclusivist și inovator de a construi și folosind materiale de cea mai înaltă calitate.

Peste 400 de specialiști formează echipa Nordis Construct, care oferă servcii de consultanță, proiectare și dezvoltare imobiliară în construcții civile, industriale și urbane.

Nordis Construct dezvoltă peste 310.000 MP în proiectele: Nordis Residence Primăverii, Residence Herăstrău Park, Nordis Mamaia 5*****, Nordis Sinaia 5*****, Nordis Brașov 5***** și Nordis View.