NORDIS GROUP A PRIMIT PREMIUL „BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND” ÎN CADRUL GALEI PREMIILOR REAL ESTATE 2023

Pe 2 noiembrie 2023 a avut loc Gala Premiilor Real Estate 2023, unde s-au reunit cei mai importanți jucători din industria imobiliară din România. În cadrul ceremoniei au fost decernate premii companiilor care s-au diferențiat pe piața real estate în ultimul an.

Compania Nordis Group a fost reprezentată în cadrul galei de către Alexandru Mihai, Managing Partner. Acesta a primit premiul BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND în numele întregii echipe, care se află în spatele celor mai spectaculoase proiecte imobiliare din România.

REAL ESTATE AWARDS. NORDIS - BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND 2023

„Suntem onorați să primim recunoaștere într-un domeniu în care suntem pionieri, având în dezvoltare 3 ansambluri hotel & residence de 5 stele, primul concept imobiliar de acest tip din țara noastră.

Cel mai cunoscut ansamblu pe care îl dezvoltăm în prezent este Nordis Mamaia 5*****, care urmează să fie inaugurat în perioada următoare. Considerăm premiul primit un milestone care validează că Nordis Mamaia este un brand cu o poziționare bună în piață, un brand popular, care face lucrurile diferit, în stilul Extraordinary Nordis.

Pentru că brandingul este un proces continuu, de la acest milestone vom munci ca brandul Nordis Mamaia să devină internațional, întrucât la finalul acestui an inaugurăm hotelul de 5 stele Nordis Mamaia și va fi o reușită comună, a tuturor investitorilor și a companiei, deopotrivă.

Brandul NORDIS înseamnă mai ales OAMENII NORDIS, iar aici, cei mai importanți sunt partenerii noștri, respectiv fiecare investitor care crede în NORDIS.

Vă mulțumim că sunteți parte din povestea Nordis Group și că parcurgeți alături de noi acest drum spre recunoașterea internațională!”

REAL ESTATE AWARDS. NORDIS - BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND 2023
REAL ESTATE AWARDS. NORDIS - BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND 2023