Nordis Group, premiat la Viena pentru dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux

București, 23 septembrie 2021 - Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a fost premiat în cadrul evenimentului CEE Property Forum 2021 care a avut loc în perioada 20-21 septembrie la Viena. Compania a fost premiată pentru proiectul Nordis Mamaia, dar și pentru întreaga activitate desfășurată în industria imobiliară a hotelurilor și ansamblurilor rezidențiale de lux. Distincția oferită de CEE Property Forum este primul premiu internațional obținut de compania Nordis Group, care a reușit să vândă apartamente în valoare de 53 de milioane de euro în 2021.

La evenimentul CEE Property Forum au participat peste 700 de profesioniști ai celor mai importante companii internaționale din domeniul imobiliar, unde Nordis Group a fost reprezentat de Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group. Acesta a participat ca speaker în cadrul conferințelor despre investițiile post-pandemie și despre dezvoltarea turismului de la Marea Neagră, unde a promovat proiectul Nordis Mamaia.

Nordis Mamaia 5***** impresionează prin gama exclusivistă de facilități pe care le oferă, comparabile în prezent cu cele ale hotelurilor de lux din Monaco sau Dubai. Printre serviciile și facilitățile de care dispune ansamblul se numără: cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de 3.200 mp, nouă restaurante și cafenele, cinema VIP, săli de conferință, lobby rafinat de șase metri înălțime, galerie comercială premium, room service, valet parking, concierge și servicii de curățenie. Mai mult, ansamblurile Nordis dispun de zone rezidențiale care includ toate serviciile și facilitățile unui hotel de cinci stele.

De asemenea, Nordis Group a prezentat la Viena modelul unic de business adus pe piața imobiliară din România, prin care se diferențiază de ceilalți dezvoltatori. Noul concept de investiție înseamnă posibilitatea clienților de a cumpăra o cameră de hotel sau un apartament Nordis și beneficiul unui randament garantat de 7%. Inovația constă în posibilitatea de a deține o proprietate la Nordis, pe care dezvoltatorul o închiriază de la investitor, pe o perioadă de 30 de ani, oferind o chirie lunară stabilită contractual, fără cheltuieli suplimentare pentru investitor.

CEE Property Forum este evenimentul numărul unu dedicat industriei imobiliare din Europa Centrală și de Est. Fiecare ediție este o ocazie unică de a aduce împreună speakeri și antreprenori din domeniul real estate, care sunt dornici să afle noi informații despre investițiile și modelele de business din această industrie.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.