Nordis Hotels

Prin soluțiile inovatoare pe care le aduce pe piața locală, Nordis Hotels propune cele mai înalte standarde ale industriei ospitalității în România. Fiecare aspect care întregește experiența Nordis Hotels este menit să ofere clienților un stil de viață exclusivist.

Pionier în România prin conceptul primului lanț de hoteluri de lux din România, Nordis Hotels oferă servicii și facilități premium pentru oaspeții din țară și cei internaționali, pentru rezidenți, parteneri și investitori. Toate proiectele Nordis păstrează un design contemporan și minimalist, fiecare element fiind creat și conceput cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi. 

Printre facilitățile premium de care se vor bucura clienții Nordis Hotels se numără: SPA de 3.200 MP, 9 restaurante și cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială cu branduri de lux, spații de joacă pentru copii, clinică medicală, sală de fitness, săli de evenimente și conferințe.

Nordis mamaia

Cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul Mării Negre din România, Nordis Mamaia, este localizat în Mamaia Nord, pe malul mării, cu plajă proprie de 10.000 MP, deschis 365 zile pe an și are în componență 712 camere și apartamente de hotel. Lansarea hotelului va avea loc la jumătatea anului 2022.

Nordis Brașov

Localizat lângă Rezervația Naturală Warthe, la 5 minute distanță de Piata Sfatului si 10 minute de Poiana Brașov, cu 158 camere și apartamente de hotel, ansamblul hotelier Nordis Brasov va fi lansat în anul 2023. 

Nordis Sinaia

Cel mai mare hotel de 5 stele din Sinaia, cu 240 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski. Nordis Sinaia va fi lansat  în 2023.

Intră în contact cu noi​

Reprezentant Nordis HOTELS

telefon

email

bogdan.șaitoș@nordis.ro

adresă

Social media

Trimite un mesaj