Hoteluri de lux în destinații emblematice din România.

Cu un portofoliu unic de hoteluri, Nordis Hotels stabilește un nou punct de referință pentru ospitalitate și stilul de viață de lux în România. Pionier în furnizarea de servicii hoteliere de înaltă clasă pentru oaspeți, rezidenți, parteneri și investitori, Nordis Hotels combină proprietățile de 5 stele, cu cel mai înalt nivel de servicii personalizate.

Excelența este o valoare intrinsecă a mărcii, regăsită nu numai în calitatea de excepție a tuturor dotărilor hoteliere, dar mai ales în cultura serviciilor superioare, personalizate, care adaugă și mai multă valoare sejururilor și amintiri de neegalat, în fiecare zi din an.
Printre facilitățile premium de care se vor bucura oaspeții Nordis Hotels se numără: Nordis SPA – centre wellness de ultimă generație (3.200 MP la Nordis Hotel Mamaia), piscine încălzite, piscină infinity, plajă privată, restaurante, baruri și cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială cu branduri de lux, gift shop, spații de joacă pentru copii și adoloscenți, sală de fitness, spații dedicate evenimentelor și conferințelor, salon de înfrumusețare și multe altele.
Află mai multe pe site-ul dedicat.

Toate hotelurile Nordis Hotels propun un design contemporan unic, integrat armonios în peisajul natural si urban din care fac parte, oferind pe tot parcursul anului, experiențe de petrecere a timpului liber de neegalat, unde oaspeții sunt întotdeauna pe primul loc, serviciile sunt impecabile și excelența operațională este asigurată de fiecare dată de o echipă de profesioniști cu vastă experiență internațională.

Cu peste 1000 de camere, cel mai mare lanț hotelier de agrement de 5 stele din România este format din proprietăți de lux amplasate în locații turistice deosebite din România: pe litoralul Mării Negre - în Mamaia, în stațiuni montane precum Sinaia și în orașe precum Brașov.

BOGDAN ADALBERT ȘAITOȘ

Manager & Partner - Nordis Hotels

Bogdan Adalbert Şaitoș este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică în cadrul Universității din București, dar și al Universității din Nicosia și are o experiență de peste 12 ani în coordonarea diferitelor proiecte de dezvoltare imobiliară, de la concept și marketing, strategie, implementare, până la livrare, asigurând o atenție deosebită inovației în fiecare etapă a proiectului, armonizând procesele și motivând constant echipele alături de care lucrează. Ȋn 2019 a absolvit cursul “ How to perform hotel market analysis and valuation” în cadrul Glion Institute of Higher Education.

Ȋn cadrul Nordis Group, este responsabil de implementarea primului brand hotelier de lux din Romania cu 100% capital românesc: Nordis Hotels. Standardele operaționale de 5 stele constituie prioritatea activităților pe care le coordonează în cadrul Nordis Hotels, pentru ca serviciile să depășească așteptările celor mai exigenți clienți.

Experiența, cunoștințele și valorile sunt atuurile care îi conferă viziunea necesară pentru a oferi experiențe de 5 stele in cadrul locatiilor Nordis Hotels, misiunea sa fiind de a face cunoscute proiectele Nordis Hotels drept locații simbolice pentru destinațiile cheie în care sunt poziționate.

NORDIS BRAȘOV

Localizat lângă Rezervația Naturală Warthe, la 5 minute distanță de Piața Sfatului și 10 minute de Poiana Brașov, cu 158 camere și apartamente de hotel, ansamblul hotelier Nordis Brașov va fi lansat în anul 2023.

2

NORDIS SINAIA

Cel mai mare hotel de 5 stele din Sinaia, cu 240 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.
Nordis Sinaia va fi lansat în 2023.

3