Nordis Mamaia – Premiu pentru DESIGN, oferit în cadrul GALEI După Afaceri Premium by ZF

Premiu pentru Design GALA După Afaceri Premium

Gala După Afaceri Premium este un eveniment anual, organizat sub egida Ziarului Financiar, ce recunoaște și premiază companii care se evidențiază în sfera de lifestyle de lux. Anul acesta, la cea de-a douăsprezecea ediţie, Gala După Afaceri Premium s-a desfășurat sub statementul „In Luxury we trust”, cu obiectivul de a confirma încrederea publicului în produsele și serviciile de lux, care aduc plus valoare.

La eveniment au participat executivi, antreprenori, oameni din mediul de business, români, dar şi expaţi. Au fost 14 categorii în cadrul cărora au fost premiate companii din industria de lux, iar Nordis Group a avut onoarea să fie nominalizat și premiat la categoria DESIGN. Premiul primit de Nordis Group, ESTETICA ARHITECTURALĂ, a fost acordat ansamblului hotelier și rezidențial de 5 stele Nordis Mamaia, întrucât aduce o abordare nouă în design pe litoralul românesc.

Dezvoltat pe baza principiilor de design arhitectural organic, ce imită valurile mării, Nordis Mamaia se impune prin estetica arhitecturală unică și devine o referință pe litoralul românesc.

Designul Nordis Mamaia îndeplinește criteriile unui hotel de 5 stele și reușește să se diferențieze prin conceptul abordat, cu un criteriu al calității estetice puternic exprimat. A fost necesar un proces de documentare la nivel internațional pentru a se alege un design potrivit, cu elemente ce compun rețeta perfectă a unui design interior de 5 stele: un lobby spațios, prețios și mai ales primitor, spații de tranziție în linie cu designul reprezentativ, fără a face rabat de la calitate și detalii premium, spații pentru facilități armonios create și structurate favorabil activităților pentru care au fost gândite, dar mai ales camere practic compartimentate, cu finisaje și dotări de top.

În amenajarea spațiului din lobby și a spațiilor de așteptare și tranziție, piesele de decor au fost selecționate după criterii riguroase și poziționate strategic, pentru a bine defini zonele: bibliotecă, cocktail bar, cafenea, și zone de sitting. Designul interior al camerelor respectă criteriul utilității, asigurând condițiile de funcționare optime: de la aviz ISU, la aparatul de aer condiționat, la integrarea sistemului SMART Home și a încălzirii în pardoseală.

Nordis Mamaia este un ansamblu iconic, ce aduce plus valoare esteticii zonale și industriei turismului, fiind deschis 365 de zile pe an, cu acces la toate facilitățile premium: SPA, piscine, plajă privată, cinema VIP, sală polivalentă, fitness, ballroom, locuri de joacă, ponton pe Lacul Siutghiol.

Fiecare ansamblu de 5 stele Nordis Group respectă aceeași viziune privind designul arhitectural și designul interior, pentru a oferi proiecte de excepție, relevante în industria de lux.


Descoperă chiar la locație toate motivele pentru care Nordis Mamaia a fost premiat. Solicită o vizionare!

Nordis se angajează să protejeze și să respecte confidențialitatea dvs., iar datele dvs. personale vor fi folosite doar pentru administrarea contului și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Dorim să vă contactăm periodic cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și pentru alt conținut care poate prezenta interes pentru dvs. Dacă sunteți de acord să vă contactăm în acest scop, bifați mai jos opțiunea de contactare dorită: