Nordis Property Management

Servicii integrate de administrarea proprietăților din portofoliul Nordis Group

Cu experiență vastă în administrarea de imobile și proprietăți imobiliare, Nordis Property Management rezolvă în mod eficient toate aspectele legate de administrarea unei proprietăți. Fie că este vorba de un imobil de birouri, un ansamblu rezidențial, un apartament ori casă, atenția acordată noilor proprietăți este întotdeauna maximă, dorind să ofere clienților cele mai bune servicii posibile.

Echipa administrează proprietățile din portofoliu cu maxim de performanță, în condițiile respectării atât a angajamentelor față de proprietari și chiriași, cât și a legislației în vigoare.

Compania oferă proprietarilor de imobile soluții complete pentru administrarea imobiliară. Nordis Property Management știe să reprezinte cel mai bine interesele proprietarilor, astfel încât aceștia să profite de beneficiile unei investiții imobiliare.

BOGDAN ADALBERT ȘAITOȘ

Managing Partner

Bogdan Adalbert Şaitoș este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică în cadrul Universității din București, dar și al Universității din Nicosia și are o experiență de peste 12 ani în coordonarea diferitelor proiecte de dezvoltare imobiliară, de la concept și marketing, strategie, implementare, până la livrare, asigurând o atenție deosebită inovației în fiecare etapă a proiectului, armonizând procesele și motivând constant echipele alături de care lucrează. Ȋn 2019 a absolvit cursul “ How to perform hotel market analysis and valuation” în cadrul Glion Institute of Higher Education.

Ȋn cadrul Nordis Group, este responsabil de implementarea primului brand hotelier de lux din Romania cu 100% capital românesc: Nordis Hotels. Standardele operaționale de 5 stele constituie prioritatea activităților pe care le coordonează în cadrul Nordis Hotels, pentru ca serviciile să depășească așteptările celor mai exigenți clienți.

Experiența, cunoștințele și valorile sunt atuurile care îi conferă viziunea necesară pentru a oferi experiențe de 5 stele in cadrul locatiilor Nordis Hotels, misiunea sa fiind de a face cunoscute proiectele Nordis Hotels drept locații simbolice pentru destinațiile cheie în care sunt poziționate.

Servicii de 5 stele Mamaia