Nordis Travel

Nordis Travel reprezintă entuziasmul și experiența de lux a unei noi călătorii.

Unicitatea adusă pe piața de turism de către echipa Nordis Travel este bazată pe calitatea serviciilor, transparență și corectitudine, pentru a crea parteneriate solide, pentru a livra încredere și fidelitate. Agenția reunește consultanți de top din industrie și oferă servicii complete: achiziționarea biletelor de avion, rent-a-car, asigurări medicale, potrivite atât pentru vacanțe în România, cât și sejururi în orice colț al lumii. Nordis Travel oferă consultanță la cele mai ridicate standarde pentru turism intern, internațional, corporate și servicii VIP, croaziere, grupuri sau evenimente.

ANCA DRUGAN

CEO & Managing Partner Nordis Travel

Turismul a fost și este în continuare pasiunea Ancăi Drugan. Iar atunci când pasiunea este una cu profesia, lucrurile își urmează drumul, iar rezultatele excelente vin ca o urmare firească. La fel de firesc a fost lansarea Nordis Travel, prin care se impune un nou mod de lucru, o referință a turismului premium în România.

„Ne plasăm într-o zonă a turismului exclusivist, cu oferte personalizate, cu experiențe emoționante și servicii premium pentru cei mai pretențioși și mai sofisticați consumatori de călătorii. Principiul nostru de bază pornește de la respectul pe care îl avem pentru timpul cel mai prețios al clienților – timpul lor personal dedicat relaxării, motiv pentru care ne ocupăm 24/24 de orice detaliu al vacanței lor.

Nordis Travel duce mai departe, în domeniul turismului, prestigiul și valorile recunoscute ale Nordis Group. Ne asumăm faptul că reprezentăm un reper al excelenței, motivație pentru care echipa demonstrează în fiecare zi profesionalism și o atenție deosebită pentru modul în care trebuie tratat fiecare client și orice călătorie. Am convingerea că Nordis Travel este cel mai potrivit partener de călăorie, pentru că apreciază la adevarata valoare confidențialitatea, unicitatea experiențelor, siguranța și promptitudinea.”

SERVICII PREMIUM

SERVICII PREMIUM

Există oameni care merg în vacanțe și există oameni care caută experiențe și trăiri sofisticate. Pentru ei a fost creat Nordis Travel. Era nevoie de această nouă viziune a turismului, pentru că în România se găsesc foarte mulți oameni care își doresc să trăiască după propriile lor standarde. Uneori chiar să le depășească. Ei caută mai mult de la viață. Vor să-și extindă orizonturile. Iar asta se poate întâmpla doar prin călătorit și experimentat.”

Vacanțe Exotice
și Tailor Made

Vacanțe
și bilete de avion

Circuite Turistice
de colecție

Private Jets
Helicopter Tours

VIP
Transfers

Private
Concierge

Asigurări / storno
& medicale

Testări RT PCR
la domiciliu