TRAVEL IN ROMANIA

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE DE 5 STELE LA NORDIS MAMAIA HOTEL

Hotelul Nordis Mamaia 5 stele este cel mai mare hotel de pe litoralul românesc, cu o capacitate de cazare de 712 camere și apartamente cu 2 și 3 camere. Oferta vastă a spațiilor de cazare, mixul de facilități și servicii oferit și localizarea în Mamaia Nord, cea mai populară stațiune de pe litoral, conturează o destinație de vacanță ideală. 

Rezultate S1 Nordis Group 2023

5-sTAR HOTEL

MAMAIA NORD

Nordis Mamaia oferă o gamă largă de facilități și servicii ce promovează relaxarea și revigorarea fizică, îmbunătățesc și promovează sănătatea fizică și mentală prin activități indoor sau outdoor.
Nordis Mamaia dispune de cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, desfășurat pe 3200 mp, ce include: 5 piscine interioare, 18 camere pentru terapii, masaje și saune, private SPA. Piscinele interioare sunt concepte complementare, după modelul celor mai bine clasate centre SPA din întreaga lume: vitality pool, aquatonic pool, salt pool, jacuzzi, piscină pentru copii.
Prin includerea unei clinici de recuperare medicală în cadrul ansamblului, Nordis Mamaia devine o destinație de wellness completă, ce oferă o experiență holistică de îmbunătățire a sănătății și bunăstării.

SERVICII PREMIUM

HOTEL & RESIDENCE

BlueHealth Mamaia

Există oameni care merg în vacanțe și există oameni care caută experiențe și trăiri sofisticate. Pentru ei, din pasiune pentru perfecțiune, scriem povestea Nordis Mamaia 5 stele.
Era nevoie de această nouă viziune a turismului, pentru că în România se găsesc foarte mulți oameni care își doresc să trăiască după propriile lor standarde. Uneori chiar să le depășească. Ei caută mai mult de la viață. Vor să-și extindă orizonturile. Iar asta se poate întâmpla doar prin călătorit și experimentat.”

Locație bluehealth

Cameră Hotel Nordis Mamaia

Confort desăvârșit

Aqua Tonic - Piscine Nordis Mamaia - SPA HOTEL

Wellness - SPA

Luxury Shopping

Terminal of Fashion multi brand concept store la Nordis Mamaia
Lobby Nordis Mamaia Hotel

Design elegant

Restaurant Elite Nordis Mamaia Hotel

Restaurante

Servicii de 5 stele Mamaia

Servicii de 5 stele

Plajă privată