Nordis View – apartamente noi premium în București Nord, zona Floreasca – Promenada

Știm că îți place să trăiești în mijlocul acțiunii, într-o zonă cu accesibilitate ridicată, pentru a salva timp petrecut în activitățile profesionale și de business de zi cu zi. Mai știm și că îți dorești să îți dezvolți familia într-un mediu sigur și să trăiești viața la standarde înalte. Nordis View, clădirea rezidențială premium dezvoltată de Nordis Group în zona Floreasca – Promenada, răspunde nevoilor de locuire ale oamenilor conectați la viața dinamică a capitalei.

Proiectele imobiliare din portofoliul Nordis Group sunt cu adevărat remarcabile, caracterizate de arhitectură deosebită și un nivel de confort excepțional. Locațiile alese pentru dezvoltarea celor mai impresionante concepte imobiliare din țară sunt alese strategic - zone în plină dezvoltare, unde se înregistrează o cerere mare. Urmând aceeași direcție, Nordis View este o clădire rezidențială modernă, amplasată într-o zonă care a luat amploare în ultima perioadă, fiind declarată una dintre cele mai expansive și active zone din capitală.

În șantierul Nordis din București, lucrările au ajuns în prezent la nivelul etajului 2 și avansează către etajele superioare. Prima etapă a durat mai mult timp, fiind cea mai dificilă parte din punct de vedere tehnic, cu 3 niveluri de subsol și lucrări ce au necesitat săpături până la 12 m adâncime - realizarea sprijinirilor cu pereții mulați și lucrări de hidroizolație. La acest moment însă, evoluția clădirii este mult mai rapidă, cu estimare de finalizare la sfârșitul anului 2024.

Avantajele achiziției unui apartament premium la Nordis View

- Dublu avantaj financiar: profiți de prețul de pre-sale disponibil la acest moment și beneficiezi de oferta lunii Octombrie, prin care primești un CEC de investiție cadou, în valoare de 5% din costul apartamenului dorit.
- Accesibilitate: Nordis View oferă un preț pe metru pătrat atractiv comparat cu prețurile apartamentelor pe același segment, din zonă, care ajung la 4.000 Euro per metru pătrat.
- Comunicate restrânsă: Diferențiatorul Nordis View constă într-un număr redus unități, respectiv doar 51 apartamente premium.
- Un grad de calitate ridicat: Dezvoltatorul Nordis Group păstrează standardul clădirilor sustenabile din portofoliu, Nordis View fiind o clădire modernă, cu design deosebit, arhitectură inedită, finisaje și dotări de calitate.
- Garanția administrării pe termen lung: Nordis Group își ia angajamentul de a se ocupa de administrarea clădirii cel puțin 20 de ani din momentul recepției, pentru ca standardul de calitate și experiența de locuire să se mențină la nivelul așteptărilor.
- Beneficiile Clubului Exclusivist Nordis Group: proprietarii Nordis View vor avea parte de discount-uri în tot lanțul hotelier Nordis și vor putea participa la evenimentele private dedicate strict comunității.

Nordis View - apartamente noi premium București Nord

Exclusivism în mijlocul agitației urbane

Ideea de a trăi într-o zonă efervescentă, menținând în același timp calitatea vieții la un nivel înalt, este o provocare asumată la momentul proiectării conceptului Nordis View.

Clădirea rezidențială cu arhitectură futuristă și design modern, va găzdui o comunitate restrânsă, fiind alcătuită din doar 51 apartamente. Unitățile beneficiază de lumină naturală din abundență, datorită spațiilor vitrate mari și dispun de terase spațioase, pentru seri relaxante și dimineți revigorante.

Apartamentele disponibile au 2, 3 și 4 camere și beneficiază de vedere către Lacul Tei sau către Muzeul Național al Aviației Române, în funcție de poziționarea aleasă.

Imobilul este o bijuterie arhitecturală, cu inserții neregulate, menținând în același timp un stil organic, prin continuarea liniilor naturale întâlnite în împrejurimi. Nordis View dispune de 3 etaje subterane cu locuri de parcare, spații de depozitare pentru biciclete și stație de încărcat mașini electrice.

Lobby impunător înalt de 6 metri, construit cu pereți cortină de sticlă - eleganța și rafinamentul se remarcă încă de la intrare. În lobby sunt prevăzute: zona de recepție, cu serviciu de concierge 24/7 și spații comerciale, care vor deservi rezidenții cu diverse facilități, atât de necesare în proximitate, pentru reducerea drumurilor și alocarea timpului liber familiei și activităților recreative.

Apartamente premium Floreasca - Nordis View - concierge

Și pentru că timpul este o resursă limitată și cu o influență foarte mare în calitatea vieții, Nordis View este situat ideal, în apropierea centrului de business din Pipera, la doar 12 minute de mers pe jos față de Mall Promenada și la 15 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu. În apropiere există numeroase instituții de învățământ, centre sportive și alte facilități, fiecare necesitate apărută găsindu-și rezolvare rapidă, în imediata proximitate a locuinței.

Libertate și sustenabilitate, într-un oraș activ

Nordis View este locul din București unde natura te îmbrățișează. Privind Lacul Tei prin imensele spații vitrate vei uita pentru un moment că trăiești într-un areal urban, iar atunci când ai dispoziție pentru o plimbare, jogging în natură sau momente de meditație, ai în apropiere cel mai mare parc din capitală, Parcul Regele Mihai I.

Zonele verzi din orașe ne oferă mai mult decât libertate: o stare de sănătate fizică și mentală. Studiile au demonstrat de-a lungul timpului că existența unui spațiu natural în apropiere reduce depresiile cât și astmul cu 25-30%.

Totodată, spațiile verzi sunt o necesitate și pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Prezența acestora favorizează abilitățile motorii și cele cognitive în timpul copilăriei, reduc simptomele tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție și pot îmbunătăți nivelul de activitate la vârsta adultă.

Nordis View se pliază pe mediul natural din proximitate, fiind însăși o clădire construită sustenabil, cu responsabilitate față de mediu.

Vedere Nordis View - Apartamente Floreasca Promenada