NORDIS GROUP A SĂRBĂTORIT 15 ANI ÎN IMOBILIARENordis Group a celebrat 15 ani în imobiliare printr-un sejur organizat la Nordis Mamaia și o petrecere legendară de Revelion, marcând astfel deschiderea Hotelului, cel mai mare din lanțul hotelier pe care îl dezvoltă în România.

Nordis Group este o companie românească, fondată în anul 2008 de către Emanuel Poștoacă. Inițial o agenție imobiliară cu varii parteneriate de reprezentare exclusivă, Nordis a făcut pasul următor și a intrat pe segmentul dezvoltărilor imobiliare în 2011. În primă fază, compania a fost implicată în proiecte de clădiri de apartamente rezidențiale, iar în scurt timp a început propriile dezvoltări imobiliare, mizând pe locații unde cererea este ridicată și pe produse de o calitate superioară. Printre acestea se numără clădiri în Herăstrău și Primăverii, proiecte de referință în peisajul bucureștean, vândute integral.

Nordis Herăstrău - Nordis Group

Anul 2019 reprezintă o nouă etapă în istoricul companiei: intrarea pe piața dezvoltărilor hoteliere cu primul ansamblu de tip hotel & residence - Nordis Mamaia 5 stele, în cea mai populară zonă a litoralului românesc, stațiunea Mamaia Nord. 2019 marchează momentul unei viziuni integrate de funcționare și organizarea sub forma unui grup de companii, cu obiectivul eficientizării fiecărei linii de business.

Nordis Group este o companie cu capital 100% românesc și are ca activitate principală dezvoltarea de concepte imobiliare în care inovația, estetica și funcționalitatea se impletesc pentru a oferi calitate, confort și un lifestyle de 5 stele. Pe lângă aceasta, Nordis Group are o viziune pe termen lung în România. Compania se ocupă integral de adminstrarea ansamblurilor din portofoliu, ceea ce include un parteneriat solid cu întreaga comunitate de proprietari ai fiecărui proiect.

Printre obiectivele Nordis Group se numără dezvoltarea turismului prin gama extinsă de facilități și servicii de 5 stele pe care le oferă, deschiderea de oportunități de investiție pe termen lung, formarea de comunițăți cu pasiuni și interese comune și ambiția de a consolida mediul de business din România.

Reușitele Nordis Group la împlinirea celor 15 ani de activitate în industria de real estate

Excelență în dezvoltări real estate, proiecte cu arhitectură inedită, confort la superlativ și lifestyle de 5 stele – toate se concretizează prin dedicare, pasiune, inovație în tot ceea ce înseamnă astăzi Nordis Group.
Cu misiunea de a susține dezvoltarea turismului românesc, Nordis Group s-a implicat activ în promovarea României ca destinație de lux în New York, Londra și Tel Aviv, cu ocazia Zilei Naționale. Un spot cu mesajul „Trăiește propriul basm în Transilvania” a rulat pe ecranele uriașe din Times Square, Westfield și Azrieli Center. Ulterior, inițiativa s-a transformat într-un proiect deosebit, Romania Now, cu obiectiv de promovare a brandului de țară, ce a continuat campania de expunere pe marile ecrane ale lumii: New York, Londra, Dubai, Roma, Tel Aviv, Sydney și București. În cadrul Expo 2020 Dubai, cea mai mare expoziție la nivel mondial, Nordis Group a fost Sponsor Oficial al Pavilionului României, acolo unde a prezentat proiectul Romania Now, punând în valoare frumusețile țării noastre și promovând turismul și brandul național.

Cu o strategie de creștere demonstrată prin evoluția dezvoltărilor, de la imobile individuale la concepte imobiliare de tip mixed-use ce depășesc orice dezvoltare imobiliară existentă în plan național, compania anunță intrarea în soft opening a Nordis Mamaia 5 *****, cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est.

Nordis Group totalizează pentru proiectele din portofoliu o valoare de piață de peste 617 milioane de Euro și deține în prezent active construite care depășesc suma de 200 de milioane de Euro. Compania are în prezent un total de peste 125.000 mp construiți și 4 proiecte în lucru: ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov și imobilul rezidențial Nordis View, din București. Odată finalizate proiectele în curs, portofoliul va totaliza 316.700 mp.

Proiectul Nordis Mamaia reprezintă primul ansamblu hotel & residence de 5 stele localizat în cea mai dorită zonă de le litoral, în mijlocul naturii albastre, între mare și lac, cu un mix complet de facilități, care deschide oportunitatea cumpărătorilor de a deveni proprietari, dar și investitori. Ansamblul beneficiază de pre-certificarea GREEN Homes, care confirmă un standard de construire sustenabil și includerea tehnologiilor moderne care încurajează un comportament responsabil față de mediul înconjurător.

Nordis Mamaia 2023

O premieră pentru România, conceptul cumpără o cameră de hotel presupune achiziția unei proprietăți administrate în totalitate de către Nordis Group, cu un randament anual garantat de 7%. Este primul produs financiar garantat cu o proprietate imobiliară, care aduce proprietarului un venit garantat contractual, pe o perioadă de 30 de ani, la care se adaugă o vacanță gratuită de 7 zile în fiecare an, estimată la peste 2.000 € per sejur.

Investiția în Hotelul Nordis Mamaia este cea mai sigură metodă de investiție imobiliară, ce beneficiază de o apreciere în timp cu mult peste evaluarea realizată Horwath HTL, lider global în consultanță și evaluare turistică și hotelieră, de 40%. Valoarea totală a Nordis Mamaia, la momentul finalizării, este estimată la peste 400 milioane de Euro.

Cu obiectivul de a dezvolta concepte imobiliare de 5 stele în cele mai populare stațiuni din România, Nordis Group este prezent și la munte. În prezent, se lucrează la Nordis Brașov 5 ***** și Nordis Sinaia 5 ***** ansambluri hotel & residence cu facilități integrate, viitoare repere de lifestyle și wellness în zona montană. În capitală, dezvoltatorul construiește un nou proiect în zona Floreasca, Nordis View, un imobil exclusivist, cu o arhitectură deosebită și vedere spre Lacul Tei.

Nordis View - Apartamente București

Nordis Group - companie multipremiată

Compania Nordis Group se mândrește cu zeci de premii obținute, printre care se numără:

• Premiul Best Hotel & Residence brand, acordat de Real Estate Magazine în 2023;
• Premiul pentru estetică arhitecturală și design acordat pentru Nordis Mamaia la Gala După Afaceri Premium by ZF;
• Premiul pentru lux în imobiliare la munte și la mare, acordat de Wall-street;
• Premiul pentru concept de investiție unic în România, acordat de imobilire.ro;
• Premiul pentru cel mai cool hotel de lux din România, acordat de Forbes, proiectului Nordis Mamaia;
• Premiul pentru cea mai bună companie de real estate acordat de către Investing in Properties, sub egida The Times;
• Premiul pentru dezvoltări hoteliere și rezidențial de lux, acordat în cadrul CEE Property Forum – Viena 2021;

REAL ESTATE AWARDS. NORDIS - BEST HOTEL & RESIDENCE BRAND 2023

Nordis Group a vândul 1 apartament în fiecare zi a anului 2023

Până la jumătatea lunii decembrie, Nordis Group a vândut peste 365 de apartamente, înregistrând o creștere de 15% față de anul precedent. Cel mai solicitat produs imobiliar este studioul de vacanță, ce constituie și o investiție ce poate genera un randament anual de până la 10%. În pragul deschiderii Nordis Mamaia, mai mulți investitori au optat pentru pachete de apartamente, iar cel mai mare pachet a fost de 153 de unități.

În 2023, tipul de achiziție preferat de către cumpărătorii Nordis a fost metoda de plată tip investiție, cu plata unui avans de 95% din valoarea proprietății, iar volumul cererii de plată pe tranșe s-a diminuat cu 10% comparativ cu anul 2022, în favoarea cumpărării cu plată tip investiție. Până în prezent, la Nordis Mamaia au fost semnate 625 de contracte de vânzare, iar procesul continuă, tot mai mulți cumpărători devenind astfel proprietari de drept, atât în corpurile hoteliere, cât și în cele rezidențiale din etapa 1.

Nordis Group a deschis Hotelul Nordis Mamaia 5 ✩✩✩✩✩

Hotelul Nordis Mamaia 5 ✩✩✩✩✩, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din CEE s-a deschis pe 30 decembrie 2023.

Anul 15 de activitate al Nordis Group este un an de referință în istoria companiei, întrucât primul hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliu se pregătește de începerea operării hoteliere. Hotelul Nordis Mamaia 5 ***** are în total capacitate 712 de unități cazare, în camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac și se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA, dispus pe 3200 mp.