Premiu special pentru concept unic de investiție în România Nordis Group

În cadrul Galei Imobiliare Awards, organizată pe data de 25 mai 2022, NORDIS GROUP a fost premiat cu distincția „Concept Unic de Investiție în România”.

Titlul reprezintă o recunoaștere a misiunii companiei, de a dezvolta ansambluri hoteliere și rezidențiale cu facilități integrate și servicii la standard de 5 stele, încurajând publicul să investească în imobiliare pentru un venit pasiv garantat.

Gala Imobiliare Awards

Evenimentul Imobiliare Awards 2022 a avut loc la Hotelul Raddison Blu din București și a fost moderat de către Andreea și Cabral Ibacka. Seara decernării premiilor a fost memorabilă, întrucât înscrierile pentru premiile acordate au înregistrat un record considerabil. 140 de candidaturi au fost depuse pentru a fi jurizate, lucru ce confirmă că imobiliare.ro este un lider pe piața portalurilor de imobiliare din România.

Criteriile de jurizare

Candidaturile au fost analizate și punctate în funcție de un set de criterii clar definit de către două jurii formate din specialiști cu experiență în real estate și reprezentanți ai Imobiliare.ro.

Dintre jurați, îi menționăm pe Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro, Sebastian Ungureanu, Chief Product Officer Imobiliare.ro, Costin Voicu, Head of Sales Imobiliare.ro, Razvan Ionescu, diectorul comercial al Imobiliare.ro.

NORDIS GROUP a primit un premiu special

Jurații Imobiliare.ro au apreciat și au premiat meritul NORDIS GROUP de a aduce în România un nou concept de investiție (Cumpără o cameră de hotel) prin care orice persoană poate deveni un investitor în imobiliare, toate activitățile de gestionare a proprietății și de profitabilitate revenind companiei.

Criterii potrivit cărora NORDIS GROUP a ieșit câștigător au fost :

  • Valoarea adusă comunităţii;
  • Elemente de inovaţie din punct de vedere al materialelor sau tehnologiilor folosite, a tehnologiilor smart sau green înglobate;
  • Notorietatea dezvoltatorului;
  • Numărul de unități cuprinse în proiect;
  • Posibilitatea de transformare completă a zonei din vecinătatea proiectului.

În 2019, fondatorii companiei au dat startul Nordis Mamaia și au introdus pe piața locală un concept unic pe piața imobiliară din România: ansamblul hotelier și rezidențial, ce oferă condiții, facilități și servicii de 5 stele, oferind oportunitatea unei investiții garantate într-o proprietate imobiliară – de tip produs financiar, ce generează un randament anual garantat de 7% și o apreciere în timp de peste 40%, cu avantajul unei vacanțe de 7 zile în fiecare an, în mod gratuit.

„Oferim un stil de viață la cele mai înalte standarde, definit de confort și beneficii financiare. Prin tot ceea ce facem ne propunem să îmbunătățim modul în care sunt văzute condițiile și serviciile de pe litoralul românesc, atât în plan local, dar mai ales la nivel internațional. Suntem dedicați creării unei experiențe complete, care integrează servicii superioare, atât pentru turiști, cât și pentru proprietari și investitori. Ansamblurile Nordis dispun de finisaje premium, servicii și facilități de 5*****, disponibile atât pentru zona hotelieră, cât și pentru apartamentele de vacanță din zona de rezidențial”

Conceptul dezvoltat prioritar în stațiunea Mamaia este implementat și în Sinaia și Brașov, zone cu potențial turistic ridicat. Obiectul de activitate al companiilor din grup și viziunea comună asigură succesul acestui model de business nou și contribuie la îndeplinirea misiunii grupului, de a promova brandului de țară și resursele acestor zone tranzitate de sute de mii de turiști anual.