Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele 📍 Mamaia Nord

Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele I Mamaia Nord
Descoperă Nordis Mamaia, cel mai mare ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele din Mamaia, ce se va deschide vara aceasta! Localizat pe partea cu marea, Nordis Mamaia este format din 7 clădiri și o serie de facilități de 5 stele.
Ansamblul se împarte în 2 etape: prima etapă, care este deja construită și etapa a doua, în stadiu de construire.
ETAPA 1 – FINALIZATĂ
În prima etapă  avem 2 clădiri finalizate, cu funcțiune de hotel, operate integral de Nordis. Din prima etapa fac parte si corpurile rezidențiale 3 și 4, deja construite. Acestea includ studiouri, 2 și 3 camere, toate cu terase spațioase, care oferă vedere spre mare.
Unitățile se predau anul acesta, oferindu-ți oportunitatea de a petrece vacanțe de vis sau de a închiria proprietatea pentru a câștiga un venit suplimentar, din închiriere.
Facilități localizate în etapa 1, disponibile întregii comunități Nordis
În prima etapa este prevăzută zona de SPA, cel mai mare de pe litoralul românesc. Deschis tot timpul anului,  SPA-ul include 5 bazine printre care un vitality pool de 180 de metri pătrați, o piscină cu apă sărată, una specială pentru copii și chiar zonă de saune, hamam și private SPA. Tot aici sunt locuri de joacă pentru copii, iar la ultimul etaj este Cinema-ul VIP și sălile de conferințe.
În clădirile de hotel este recepția principală, zona de cafenele, galerie comercială și restaurant; există și o recepție pe segmentul rezidențial. La parterul corpului 3 este restaurantul dedicat turiștilor hotelului, iar la parterul corpului 4 va fi un restaurant a la carte.
SPA Nordis Mamaia 5 stele - Etapa 2 Nordis Mamaia - Dune - Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele I Mamaia Nord
ETAPA 2 – ÎN CONSTRUCȚIE
În etapa a 2-a sunt proiectate 3 clădiri rezidențiale, cu un design elegant, în armonie cu prima etapa.
Apartementele oferă vedere spre mare și curtea interioară, ce beneficiază de o peisagistică cu vegetație luxuriantă, sau vedere spre Lacul Siutghiol, spre cele mai frumoase apusuri.  
Etapa 2 Nordis Mamaia - Dune - Prezentare Ansamblu hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5 stele I Mamaia Nord
Facilități localizate în etapa 2, disponbile comunității Nordis
Dintre facilitățile etapei 2, menționăm: sala polivalentă, clinica de recuperare medicală, zonă de galerie comercială, cafenele și restaurante, zona de sport și casino. În fața corpului 6 este proiectată o piscină exterioară, cu o amenajare deosebită, care îndeamnă la relaxare.
Ansamblul Nordis Mamaia este poziționat la 50 de metri de plajă și la doar 2 minute de condus de zona de cluburi, fiind un resort care răspunde tuturor așteptărilor: relaxare, liniște, dar și entertainment. Spre încântarea iubitorilor de distracții, vara aceasta, plaja Nordis va fi operată în colaborare cu NUBA, cu transport asigurat.
Fie că vrei o locuință de vacanță, o investiție cu venit garantat sau servicii de leisure de 5 stele, Nordis Mamaia este cel mai atractiv resort de pe litoral!
Contactează-ne pentru mai multe detalii sau vino direct la vizionare: Strada Brizei Nr 1, în Mamaia Nord!
De ce să investești la Nordis Mamaia?
  • Ansamblu de 5 stele, construit la standard GREEN Homes, cu finisaje și dotări premium, ce pot fi văzute deja, în clădirile finalizate.
  • Mix de facilități: Piscine, SPA, Cinema, Sală Polivalentă, Parcare supraetajată, 12 Restaurante și Cafenele, Fitness
  • Servicii premium: concierge, valet parking, room cleaning și room service
  • Plajă privată amenajată
  • Parcare supra-etajată
  • Localizare aproape de zona de cluburi
  • Metode variate de plată: tip investiție, plată eșalonată, standard
  • Intri în comunitatea investitorilor Nordis și ai multiple avantaje în cadrul tuturor ansamblurilor din portofoliul Nordis Group.
Solicită detalii  și află metodele de plată aferente!