Rezultatele NORDIS GROUP în cadrul Salonului Imobiliar București Noiembrie 2022

Nordis Group oferta Salonul Imobiliar București 2022

Nordis Group a încheiat cu succes Salonul Imobiliar București, ultimul eveniment de vânzare din sectorul imobiliar de anul acesta, ce a avut loc la Palatul Parlamentului weekendul acesta (18-20 noiembrie). Prezent cu o ofertă de 20 de apartamente cu discount super star, Nordis Group a convins atât prospecții existenți să vină la SIB să profite de ofertă, cât și vizitatorii, care au dorit să se asigure că obțin o ofertă avantajoasă.

„Avem în baza noastră de date clienți recurenți, care profită de cele mai bune oferte pe care le anunțăm din când în când. Oferta special pregătită pentru SIB i-a adus la stand, hotărâți și siguri că fac o investiție bună, benficiind și de discountul super star. Am alocat mai mult timp vizitatorilor SIB care au auzit de brand, dar nu cunosc în detaliu conceptul de investiție Nordis Group.

Este foarte important să educăm publicul în ceea ce privește investițiile imobiliare: ce înseamnă aprecierea în timp și de ce este avantajos să cumperi în off-plan, cum se calculează randamentul anual și ce presupune serviciul de property management pe care Nordis îl oferă în cadrul proiectelor pe care le dezvoltăm.

Ne bucură că oamenii sunt tot mai deschiși în a achiziționa o proprietate la Nordis Mamaia și înțeleg că ansamblul este deschis 12 luni pe an. Nu mergem la mare doar în sezonul estival pentru plajă și distracții, ci tot timpul anului să ne bucurăm de facilități de excepție: cel mai mare SPA de pe litoral, piscine interioare și exterioare, clinică de recuperare medicală, sală polivalentă de 1000 de locuri, cinema VIP, 12 restaurante și cafenele,galerie comercială premium, plajă amenajată la standard de 5*****.

Dintre cele 20 de unități din oferta Nordis, mai mult de jumătate au fost rezervate în cadrul Salonului Imobiliar București. Unii vizitatori care pun preț pe o poziționare și o vedere mult visată, au ales unitățile în funcție de etaj și de vedere, nu neaparat pe cele din ofertă, cu discount. Noutatea oferită exclusiv în cadrul SIB a constat în posibilitatea de a semna rezervarea apartamentului dorit, pe loc.

Acest lucru s-a și întâmplat, într-adevăr, cu prospecți din baza noastră de date, care au așteptat un discount special. Astfel, am semnat direct la stand 4 rezervări. ”
– Florin Poștoacă – Sales Manager Nordis Group

Experiența SIB a fost, ca de fiecare dată una memorabilă, motiv pentru care Nordis Group mulțumește organizatorilor pentru tot suportul oferit.

Salonul Imobiliar Bucuresti, ediția cu numărul 10 s-a încheiat ieri la Palatul Parlamentului. În așteptarea ediției de primăvară, mulțumim unui număr fără precedent de expozanți prezenți cu oferte remarcabile și, în special, vizitatorilor, care cu continuă să investească in proprietăți imobiliare. Nordis, devenit deja un partener premium al evenimentului nostru, nu doar că a oferit o lecție de profesionalism, ci și de muncă în echipă, ceea ce ne face să le fim recunoscători și să îi așteptăm cu brațele deschise în aprilie.” - Echipa SIB

Jurații Imobiliare.ro au apreciat și au premiat meritul NORDIS GROUP de a aduce în România un nou concept de investiție (Cumpără o cameră de hotel) prin care orice persoană poate deveni un investitor în imobiliare, toate activitățile de gestionare a proprietății și de profitabilitate revenind companiei.

Până la următorul eveniment de vânzare din 2023, cumpărătorii sunt invitați să urmărească informațiile și ofertele Nordis Group pe:

Site-ul oficial Nordis.ro

Site-ul Nordis View

Site-ul Nordis Brașov

Site-ul Nordis Sinaia

Site-ul Nordis Mamaia