Se dezvoltă turismul de wellness pe litoralul românesc. Cum arată piscinele celui mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România

Odată cu inaugurarea Hotelului Nordis Mamaia, de la finalul anului 2023, a fost deschis și cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România. Conceput ca un spațiu holistic de relaxare și tratament, centrul SPA al Hotelului Nordis Mamaia 5 stele reprezintă o atracție turistică de mare importanță pe litoral, fiind deschis tot timpul anului. Din dorința de a echilibra viața agitată de zi cu zi, activitățile de wellness sunt tot mai căutate de publicul larg, românii fiind dispuși să achite servicii premium ce includ proceduri sofisticate, varietate de activități leisure sau simpla petrecere a timpului într-un mediu reconfortant, într-o comunitate restrânsă.

Ritmul alert al vieții moderne, corelat cu permanenta conectare la tehnologie, generează o nevoie acută pentru alternative de relaxare în orașele mari și în stațiunile turistice. În acest context, Nordis Group a inaugurat Hotelul Nordis Mamaia 5 stele și continuă dezvoltarea celui mai mare complex de leisure din Europa Centrală și de Est, menit să ofere turismului autohton o nouă perspectivă, prin implementarea conceptului de vacanță 365 zile / an pe litoral.

Hotelul Nordis Mamaia, parte integrantă a ansamblului hotel & residence de 5 stele, reprezintă cel mai mare proiect hotelier din ultimii 30 de ani și o investiție majoră de cca 100 milioane euro. Întregul ansamblu hotel & residence va avea la momentul finalizării o valoare estimată la 400 milioane euro.

Nordis Mamaia Ansamblu hotelier și rezidențial

Viața modernă și arta deconectării

Succesul profesional, armonia în familie și relațiile sociale sunt deseori afectate de agitația zilnică. Momentele de respiro sunt o necesitate vitală, însă, de cele mai multe ori, din lipsa timpului, acestea devin aspirații, mai greu de accesat. Contemplația și bucuria de a savura momentul exact așa cum este mențin echilibrul interior în parametrii necesari unei vieți fericite.

Dacă până acum turiștii români alegeau să meargă în străinătate pentru experiențe de relaxare și wellbeing, de acum viața agitată din orașe poate fi alternată cu zile de relaxare pe malul Mării Negre, în orice anotimp. Hotelul Nordis Mamaia este deschis și pune la dispoziția publicului servicii de cazare și o serie de facilități: 5 piscine interioare, restaurant, cafenea și bar.

Recepție Nordis Mamaia Hotel 5 stele

Zona de piscine reprezintă doar prima parte din centrul SPA al Hotelului Nordis Mamaia. La momentul definitivării tuturor sălilor de proceduri, SPA-ul va însuma 3.200 mp și va fi desfășurat pe 3 niveluri. În prezent se lucrează la zonele de masaje și proceduri de întreținere.

Mix de piscine interioare

Conceptul diversificat al piscinelor interioare oferă o gamă variată de relaxare acvatică, după nevoile și preferințele oaspeților. Fiecare piscină din cadrul centrului SPA Nordis Mamaia favorizează o experiență unică și are beneficii pentru sănătate.

Piscina Vitality este cea mai mare dintre cele 5 piscine, cu o suprafață totală de 182 mp, lungime de peste 25 m în punctele cele mai îndepărtate, având formă neregulată în valuri. Plăcerea unei băi calde contribuie la relaxarea generală a corpului și a minții.

Piscine Nordis Mamaia SPA Hotel

Piscina Aquatonic, cu o suprafață de 60 mp, este special concepută pentru tonifierea musculaturii și stimularea circulației sanguine, oferind o senzație plăcută de relaxare și revitalizare.

Aqua Tonic - Piscine Nordis Mamaia - SPA HOTEL

Piscina cu apă sărată oferă multiple beneficii pentru sănătate, de la tratarea afecțiunilor respiratorii și a durerilor cronice, până la îmbunătățirea stării emoționale.

Piscine - Nordis Mamaia SPA

Piscina Jacuzzi, cu suprafață de 14 mp, generează o stare de relaxare profundă a mușchilor și contribuie la ameliorarea unor afecțiunilor precum bolile cardiace și durerile cornice, datorită combinației dintre jeturile puternice și apa caldă.

Vitality Pool - Piscine Nordis Mamaia SPA

Piscina pentru copii are o suprafață de 50 mp și adâncime variabilă, între 0.1 m și 0.2 m. Este un spațiu sigur și distractiv pentru joacă și socializare, unde accesoriile colorate stimulează creativitatea copiilor, iar apa susține dezvoltarea armonioasă.

Kids pool - Piscine Nordis Mamaia SPA

Zona de piscine a Hotelului Nordis Mamaia este amenajată pe o suprafață de 1.350 mp și cuprinde peste 100 șezlonguri pentru adulți, mai mult de 50 șezlonguri pentru copii și un pool bar.

Terapie marină, indiferent de sezon

Sănătatea și bunăstarea oaspeților sunt o prioritate pentru Hotelul Nordis Mamaia, de aceea au fost investite resurse considerabile pentru a putea oferi experiențe de calitate și cu beneficii de wellness.

Apa din piscinele Nordis Mamaia este la fel de naturală ca apa mării, dar mult mai puțin sărată, deoarece procesul de întreținere se realizează printr-un sistem de hidroliză și electroliză. Clorul natural obținut prin acest proces este mai echilibrat și un dezinfectant mai bun, fiind mai sigur pentru organism, dar mai ales pentru ochi. Astfel, oaspeții se pot bucura de experiența terapeutică a piscinelor fără se expune unor substanțe chimice agresive.

Aquatonic - piscină pentru tonifiere - Nordis Mamaia Hotel

Pe timp de vară, experiența senzorială preferată este chiar pe plaja privată, acolo unde nisipul cald, valurile înspumate și aerosolii activează starea de vacanță și mai ales, sentimentul de împlinire și fericire.

Ritualuri complete de relaxare, în SPA-ul de 5 stele

Conform evaluării Horwath HTL, Nordis Mamaia 5***** este cel mai mare resort de leisure din Europa Centrală și de Est, care se diferențiază pe piață prin oferta variată de servicii și facilități pentru relaxare și revivifiere.

Cele 18 camere de tratamente din cadrul centrului SPA Nordis Mamaia 5***** includ: - Tratamente faciale și corporale; - Aemotio SPA; - Terapie cu nisip quartz; - Duș Vichy relaxant; - Terapie salină; - Terapie prin plutire uscată; - Duș experiențial; - Fântână de gheață; - Cameră de relaxare; - Saună bio; - Saună finlandeză.

Mixul de tratamente și proceduri care vor fi disponibile în SPA-ul Hotelului Nordis Mamaia sunt menite să recreeze sinergia interioară și să restabilească bunăstarea fizică. Spațiile interioare completează experiența de relaxare prin estetica designului abordat, completat armonios cu plante exotice și lumină adaptată.

Pools Nordis Mamaia Hotel - Mamaia Nord

Experiență Private SPA la Hotelul Nordis Mamaia

Iubitorii experiențelor de relaxare într-un cadru intim vor putea solicita sesiuni de Private SPA pentru cuplu, familie sau colegi. Zona este concepută pentru grupuri de până la 8 adulți și include facilități precum saună finlandeză, jacuzzi, duș emoțional și masaj de cuplu. Terapeuți cu experiență și cu profund angajament pentru bunăstarea oaspeților vor oferi tratamente personalizate, într-o manieră profesionistă.

Sală de Fitness sau activități sportive pe plajă

Pasionații de fitness vor avea în curând la dispoziție o sală ultra-modernă, deschisă 24/24. Echipată cu o gamă variată de echipamente sportive pentru antrenamente cardio, de rezistență, funcțional sau cu greutăți, sala de fitness oferă oportunitatea de a face exerciții într-un cadru inspirațional, de vacanță.

Abordarea holistică a centrului SPA, completată de celelalte facilități ale Hotelului Nordis Mamaia 5***** și serviciile de 5 stele oferite, conturează refugiul de la malul mării dedicate celor în căutarea unei destinații complete de wellbeing.

Plaja constituie o invitație la activități sportive în aer liber, acolo unde alergarea pe nisip este revigorantă, iar o sesiune de yoga în sunetul valurilor este cu adevărat satisfăcătoare.

Sport pe plajă - Lifestyle Mamaia Nord

În stațiunea Mamaia, iubitorii de sporturi nautice au varii opțiuni pentru practicarea pasiunii lor; de la înot la surf sau ski nautic.

În prezent, Hotelul este deschis, iar ansamblul hotel & residence de 5 stele continuă să se dezvolte. Focusul în perioada următoare va fi orientat către definitivarea facilităților hotelului, printre care locurile de joacă pentru copii și adolescenți, precum și un gift shop.

În scurt timp, Nordis Mamaia devine o referință în materie de servicii de wellness și activități de leisure, disponibile proprietarilor apartamentelor și turiștilor interesați de experiențe de 5 stele.

Cel mai mare SPA - Nordis Mamaia Hotel