Servicii de 5 stele pentru proprietarii și turiștii Nordis Mamaia

Brandul Nordis este sinonim excelenței, de la conceptul inedit și calitatea desăvârșită ale proiectelor imobiliare pe care le dezvoltă, până la ospitalitate la cel mai înalt nivel, exemplificată deja în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, primul și cel mai mare hotel inaugurat din lanțul hotelier de 5 stele Nordis Hotels. Nordis Mamaia este un proiect mixed-use, unic în România, cu funcțiune hotel & residence, care oferă o nouă perspectivă locuinței de vacanță. Proprietarii apartamentelor au la dispoziție un ecosistem complex de wellbeing, format din facilități de top și servicii de 5 stele, la care au acces tot timpul anului. Deopotrivă, turiștii Nordis Mamaia beneficiază de experiențe extraordinare, având la dispoziție toate facilitățile ansamblului, pentru sejururi memorabile.

Personalul profesionist al Hotelului Nordis Mamaia oferă oaspeților o primire călduroasă, punând la dispoziție serviciul de valet pentru preluarea autoturismului și a bagajelor, ceea ce face sosirea să fie cât mai îmbietoare. Pe tot parcusul sejurului, serviciul de housekeeping asigură zilnic starea excelentă a camerelor, iar serviciul concierge, disponibil nonstop, este menit să transpună în realitate fiecare solicitare.

Proprietarii Nordis Mamaia, prin simpla achiziție a unui apartament în ansamblu, beneficiază de un stil de viață privilegiat, având acces la toate serviciile hoteliere, implicit, la facilități precum: piscine interioare, SPA, restaurante, cafenele, plajă privată, locuri de joacă, cinema VIP și multe altele.

Servicii 5 stele Hotel Nordis Mamaia - SPA

Nordis Group se diferențiază în piața imobiliară prin abordarea sa, oferind investitorilor săi oportunitatea de a accede la o comunitate selectă și la un lifestyle de 5 stele. Achiziția unei proprietăți imobiliare nu include costul aferent dezvoltării facilităților, drept urmare, accesul la toate serviciile Nordis Mamaia se realizează unitar, la cerere, fără a impune costuri suplimentare la achiziție sau costuri suplimentare de administrare.

Ospitalitate de la prima interacțiune

Dacă turiștii hotelului sunt mereu oaspeți de 5 stele, tratați cu prioritate, proprietarii Nordis Mamaia sunt oaspeți VIP în propria locuință de vacanță. Încă de la sosirese oferă o primire ca la carte din partea personalul pregătit mereu să vină în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor tuturor.

De îndată ce mașina se oprește în fața clădirilor iconice, pe strada Brizei în Mamaia Nord, portiera este deschisă de către valet, pregătit să se ocupe de parcare, iar bagajele sunt manevrate în siguranță, urmând a fi transportate în apartament. Membrii Nordis Mamaia sunt astfel eliberați de orice grijă și se pot lăsa purtați de atmosfera relaxantă și confortabilă a ansamblului Nordis Mamaia.

Servicii 5 stele Valet Parking Nordis Mamaia

Pentru a facilita tranziția către starea de vacanță, oaspeții sunt întâmpinați cu o băutură rafinată, pe care o pot savura în lobby-ul impunător, fie că vorbim despre recepția hotelului sau recepția din clădirile rezidențiale. Entuziasmul personalului, atitudinea pozitivă și disponibilitatea de a anticipa și a satisface fiecare nevoie și dorință îi vor însoți pe oaspeți pe toată durata sejurului, pentru ca experiența să fie una confortabilă, personalizată și fără cusur.

Aspect impecabil și surprize dulci în cameră

După primirea caldă, serviciile de 5 stele asigură o experiență extraordinară proprietarilor Nordis Mamaia, pe toată durata utilizării apartamentului de vacanță. Protocolul hotelier de housekeeping este disponibil la cerere pentru tot ansamblul hotel & residence, pentru ca întreaga comunitate de proprietari să trăiască pe deplin în stilul Nordis.

Servicii 5 stele - Turndown service Nordis Mamaia Hotel

Dimineața, procedurile de curățenie în camere sunt respectate întocmai, iar seara, special pentru turiștii hotelului, se realizează turndown service; cu maximă discreție și atenție la detalii, echipa de curățenie împrospătează camera, se asigură de aspectul impecabil al așternutului, aranjează toate accesoriile pe poziții pentru confort sporit și plasează mici surprize dulci.

Somnul este o parte esențială în componenta de wellbeing a vacanței la Nordis Mamaia. De aceea, saltelele, pernele și așternuturile au fost alese din gama profesională pentru hoteluri de 5 stele. Proprietarii apartamentelor rezidențiale care au optat pentru serviciul de mobilare oferit de Nordis Group beneficiază de odihna desăvârșită din confortul unui dormitor de hotel, chiar în propria locuință.

Cameră Hotel Nordis Mamaia 5 stele

Experiență hotelieră de 5 stele, în propriul apartament

La Nordis Mamaia, ospitalitatea îmbracă toate formele excelenței, din dorința de a oferi comunității nu numai o proprietate care să le asigure un confort financiar pe termen lung, ci și un stil de viață privilegiat, fără griji, ca într-o vacanță de 5 stele.

Serviciul de room service al Hotelului Nordis Mamaia este disponibil pentru turiștii hotelului, dar și la cerere, pentru apartamentele rezidențiale din ansamblul hotel & residence. Proprietarii au posibilitatea să solicite livrarea unei selecții de preparate, deserturi și băuturi, chiar în propriul apartament.

În timp ce echipa Nordis Mamaia se preocupă de toate aspectele sejurului, proprietarii se bucură de timp de calitate pe malul mării, proceduri la SPA și dolce far niente.

Pentru experiențe gourmet, cardul de membru Nordis Exclusive Club, primit la momentul achiziției unității, asigură accesul proprietarilor Nordis Mamaia în toate restaurantele fine dining din cadrul hotelului și al ansamblului.

Restaurant Elite Nordis Mamaia Hotel

Experiența de „acasă”, trăită la un alt nivel

La Nordis Mamaia, conceptul apartamentelor rezidențiale de vacanță este menit să inspire siguranță și apartenență, asemeni unei locuințe, integrând confortul unui hotel de 5 stele și experiențele personalizate.

Nordis Concierge, asigură asistență nonstop pentru a configura activități, evenimente, întâlniri de afaceri, aspecte ce țin de planificarea sosirii sau a plecării, ori alte nevoi specifice. Orice solicitare va fi preluată și soluționată cu maximă dedicare din partea echipei Nordis Mamaia, iar recomandările și sugestiile vor fi adaptate în funcție de preferințele individuale.

Recepție Nordis Mamaia Hotel 5 stele Mamaia Nord

Serviciile de 5 stele, atent studiate și perfecționate după norme și standarde internaționale, sunt piese esențiale în arhitectura ospitalității ansamblului hotel & residence Nordis Mamaia. Conceptul care îmbină siguranța unei locuințe private de vacanță cu tipologia unui sejur exclusivist în cadrul unui hotel de 5 stele oferă proprietarilor Nordis Mamaia avantajul de a trăi un stil de viață cu adevărat unic, pe litoralul românesc.

Intrare Nordis Mamaia Hotel 5 stele - Mamaia Nord