Vânzări de 53 de milioane de euro pentru Nordis Group de la începutul anului. Peste 550 de proprietăți cumpărate la mare, munte și în București

București, 16 septembrie 2021 – Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România, a înregistrat vânzări de 53 de milioane de euro în intervalul ianuarie – august 2021. Cele peste 550 de proprietăți achiziționate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Brașov și Nordis View.

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât și în etapa a doua a proiectului. Cea din urmă fiind lansată spre vânzare în urmă cu doar o lună și jumătate.

Peste 550 de unități, precum studiouri, apartamente cu două, trei și patru camere au fost achiziționate anul acesta. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăți.

În urma statisticilor referitoare la profilul clienților Nordis, peste 88% dintre cumpărători dețin și alte investiții în domeniul imobiliar. Totodată, o proporție de 67% dintre aceștia sunt antreprenori sau manageri.

„Vânzările înregistrate de Nordis anul acesta confirmă încă o dată interesul românilor pentru proprietăți premium, în ansambluri frumoase și bine poziționate, care oferă un stil de viață unic. Prin fiecare ansamblu pe care îl dezvoltăm, ne propunem să aducem un suflu nou în turismul românesc atât pentru vizitatori, cât și pentru rezidenți. Ne bucură faptul că Nordis devine tot mai cunoscut pe plan național, iar investitorii îndrăgesc și, mai ales, descoperă potențialul financiar al proiectelor noastre de la mare, munte și din Capitală”, a declarat Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia 5*****, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidențiale și multe facilități fără competiție pe litoralul românesc: sală polivalentă cu 1.000 de locuri, cazino premium, zonă de promenadă, piscine exterioare, centru de recuperare medicală, spații comerciale și food court.

În această vară, Nordis a demarat construcția a două proiecte importante: Nordis Sinaia 5*****, situat în stațiunea cu același nume, foarte aproape de pârtia de schi și cu priveliște montană superbă și Nordis View 5*****, imobilul rezidențial premium de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, care beneficiază de proximități ofertante din punct de vedere profesional și al petrecerii timpului liber.

În luna octombrie a acestui an, Nordis Group va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Brașov, proiectul hotelier și rezidențial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

Despre Nordis Group

Nordis Group stabilește un nou standard de 5 stele în România prin ansamblurile de lux pe care le dezvoltă. De-a lungul anilor, Nordis Group s-a dezvoltat de la stadiul de agenție imobiliară la dezvoltator cu renume și specializări variate. Grupul de firme Nordis are capital 100% românesc și este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.