Atracții 365 zile/an la Nordis Mamaia 5 stele

Indiferent de sezon, există N motive pentru care merită să devii proprietarul unui apartament de vacanță la Nordis Mamaia hotel & residence sau să fii un turist recurent. În continuare, îți vom prezenta în scris aceste motive care te vor convinge să ne vizitezi.

Nordis Mamaia 5***** este o dezvoltare imobiliară de referință pentru litoralul românesc, ce ridică standardul vacanțelor pe litoralul românesc și se poziționează ca destinație internațională de senzație:

- Locație extraordinară: situat între mare și lac, ansamblul este foarte aproape de plajă și la doar 2 minute de condus până la exclusivista zonă de cluburi din Mamaia Nord;
- Servicii de 5 stele: room service, room cleaning, concierge, valet parking, servicii diverse pentru activități de leisure;

- Mix unic de facilități disponibil în România, deschise 12 luni pe an: piscine, 12 restaurante și cafenele, cinema VIP, cel mai mare SPA din România, galerie comercială, sală de fitness, loc de joacă.

- Arhitectură impunătoare și în acord cu specificul zonei: culori neutre și balcoane în linii curbe, ce imită valurile mării;

- Peisagistica deosebită aduce un plus estetic zonei;

- Certificare Green Homes, care atestă că Nordis Mamaia este o construcție sustenabilă și prietenoasă cu mediul;

- Unități dotate cu sisteme Smart Home;

- Parcare proprie cu stații de încărcare pentru mașinile electrice;

- Zonă de promenadă cu zeci de tipuri de plante.

- Centru de conferințe și sală polivalentă pentru evenimente.

Ansamblul se împarte în 2 etape de construire, prima etapă - formată din hotel și 2 corpuri rezidențiale - urmând să fie dată în folosință anul acesta, împreună cu o serie de facilități.

Nordis Mamaia aduce pe litoralul românesc un concept nou de vacanță la malul mării, de 365 zile pe an, prin opțiunile diverse în materie de leisure, entertainment și business.

Iată ce poți face la Nordis Mamaia 12 luni pe an

1. Wellness travel

Datorită poziționării între mare și lac, un sejur la Nordis Mamaia, în orice perioadă a anului, favorizează efectele bluehealth – îmbunătățirea sănătății și a stării de spirit prin petrecerea timpului în zone înconjurate de apă. Printre beneficii amintim:

- Reducerea stresului și inducerea unei stări de bine și relaxare;
- Îmbunătățirea stării fizice prin activități acvatice sau plimbări pe malul apei;
- Menținerea sănătății mintale și generarea unei atitudini pozitive;
- Stimularea creierului și a procesului de gândire, îmbunătățind creativitatea.

Nordis Mamaia este locul perfect în care să îți oferi o perioadă de retreat: timp cu tine și tratamente SPA, dolce for niente de dimineața până seara.

În faza 2 a proiectului avem prevăzută o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing. Înscrie-te încă de acum la newsletter, pentru a afla din timp cele mai noi informații despre Nordis Mamaia!

2. Business destination

Prin prisma serviciilor oferite, dar mai ales a facilităților disponibile în cadrul ansamblului, Nordis Mamaia este destinația ideală pentru desfășurarea de teambuildinguri, conferințe și evenimente de business.

De la locație de vacanță și agrement, la pol de business integrat:

- săli de conferință dotate cu aparatură de ultimă generație;

- sală polivalentă care poate găzdui o varietate de evenimente;

- diversitate de restaurante și cafenele, ofertante atât pentru mese în echipă cât și pentru cine de afaceri;

- serviciu de concierge disponibil 24/7;

- opțiuni de petrecere a timpului liber și activități de relaxare între ședințe.

3. Private events & more

Pe partea cu lacul Siutghiol este prevăzut un ponton de promenadă și ballroom pentru evenimente private precum aniversări, nunți, botezuri sau gender reveal. Conceptul deosebit, bazat pe îmbinarea dintre localizarea pe malul lacului, designul deosebit și serviciile de 5 stele, garantează că evenimentele desfășurate la Nordis Mamaia vor fi într-adevăr magice.

4. Nordis Wonderland – locul unei copilării de poveste

Ansamblul este o destinație potrivită pentru vacanțele în familie, datorită opțiunilor în materie de divertisment și relaxare în familie:

- Seri de cinema în sala VIP;
- Distracție la piscină;
- Ședințe de relaxare la SPA;
- Sesiuni de shopping în galeria comercială;
- Promenadă și socializare în curtea interioară amenajată;
- Mese în familie într-unul din numeroasele restaurante;
- Dimineți târzii pe balconul cu vedere către mare și lac;
- Plimbare pe plaja privată sau pe pontonul lacului Siutghiol.

Pentru distracția copiilor, ansamblul dispune de piscină dedicată și locuri de joacă. Foarte important, ansamblul beneficiază de supraveghere, pază și protecție, ceea ce asigură un grad sporit de siguranță.

5. Sport & wellbeing lovers

Marea Neagră este întotdeauna pregătită să ofere doze de adrenalină și vitalitate, prin sporturi nautice precum kitesurfing, windsurfing, ski nautic sau plimbări cu ski-jetul sau cu yachtul.

Sporturile în aer liber și, mai cu seamă sporturile acvatice, îmbunătățesc starea de bine și cresc energia, în același timp fiind mult mai eficiente decât sporturile indoor prin prisma faptului că organismul se confruntă cu vântul și cu rezistența apei, astfel fiind solicitați mai mulți mușchi.

Un alt avantaj al sporturilor outdoor este aportul de vitamina D și faptul că aerul respirat în timpul activității fizice este mult mai curat.

Pe lângă opțiunile pe care marea ni le pune la dispoziție, Nordis Mamaia oferă o experiență acvatică extinsă, datorită celor 5 bazine interioare cu specific și beneficii diferite.

Vitality Pool - este cea mai mare piscină dintre cele 5 integrate în imensul centru SPA Nordis Mamaia și printre cele mai mari existente pe litoral, însumând 182 metri pătrați.

Indiferent de anotimp, combinația dintre apa încălzită și funcțiile piscinei, cu jeturi de apă și aer, reprezintă o terapie pentru durerile musculare, aduce beneficii asupra circulației sangvine și detoxifierii pielii și este un prilej de relaxare fizică și psihică.

Salt Pool – locul unde ai parte atât de relaxare cât și de o sesiune de terapie complexă, benefică pentru întreg organismul. Apa sărată are efecte pozitive asupra sistemului respirator, pielii, aparatului locomotor, afecțiunilor ginecologice, gastrointestinale, hepato-biliare și nu numai.

Aquatonic Pool – un concept de piscină renumit și prezent în resorturile de lux din întreaga lume, care îmbină activitățile de tip wellbeing și fitness prin intermediul funcțiilor diverse: curenți de apă, baie cu jet, dușuri cu diferite intensități și poziționări.

Kids Pool – paradisul copiilor, indiferent de vârstă. Piscina cu o adâncime de 0.2 m și 0.1 m în zona baby, cu siguranță îi va ține ocupați și pe cei mai energici dintre micii turiști.

Jacuzzi – loc de relaxare și eliberare a minții, dar și prilej de tratare a durerilor musculare, articulare sau osoase, a problemelor sistemului circulator, precum și o modalitate excelentă de stimuare a metabolismului și scădere în greutate mai rapid.

Nordis Mamaia este destinația care deschide noi orizonturi pentru turismul românesc de la malul mării și îmbină cu succes investițiile în imobiliare cu randament garantat și obiectivul de locuire cu serviciile și facilitățile unui hotel de 5 stele, chiar la tine acasă.

Rezervă aici un sejur extraordinar la Hotelul Nordis Mamaia!
Mai multe detalii despre oportunitățile de investiție: mamaia.nordis.ro